Vier de kerst samen bij Brothers Horeca Groep

Bistro Belle

Kerstavond , 1e en 2e kerstdag geopend

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij Bistro Belle! Bistro Belle is geopend voor een heerlijk brunchbuffet. Daarnaast kun je op 1 kerstdag genieten van een feestlijk onbeperkt genieten diner voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht. De kinderen eten gezellig mee van het buffet en we zorgen voor feestelijke kleurplaten en hebben dit jaar zelfs een photobooth voor jullie klaarstaan om de mooiste kerstmomenten vast te leggen.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Kerstavond en 1e kerstdag geopend

Tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en sfeervolle decoratie.

Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk 3-gangen lunch of diner of een lunch- of dinerbuffet. Combineer het dit jaar met een rondje op onze pop-up schaatsbaan, de grootste van de regio!

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

Kerstavond, en 1e kerstdag geopend

Een culinaire, gezellige en warme kerst vier je bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. De open haard brand en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is op eerste kerstdag geopend. Wij heten u van harte welkom voor een kerstbrunch of een heerlijk 4-gangen kerstdiner met sfeervolle live muziek! 

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Kerstavond en 1e kerstdag geopend

Een onvergetelijk kerst vier je in de sfeervolle kerstambiance van de HFSLG. De keukenbrigade van de HFSLG heeft een heerlijk lunch en diner menu samengesteld. Op Kerstavond serveren wij een uitgebreid diner en op 1e Kerstdag ontvangen wij je graag voor lunch of diner.

Je kunt kiezen tussen een heerlijk vier of vijfgangen menu of een spectaculair zesgangen menu.

HFSLG 
Vossenlaan 28

3735 KN Bosch en Duin (Zeist) 

De Landgoederij

1e kerstdag geopend

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunch. De locatie is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk kerstfeest samen met het gezin, de hele familie en/of vrienden!

De Landgoederij
Camminghalaan 30

3980 CB Bunnik

Restaurant Klein Zwitserland

Kerstavond en 2e kerstdag geopend

Half november wordt Klein Zwitserland in kerstsferen gebracht, zodat jullie met de hele familie gezellig kunnen genieten van een knusse kerst.

2e kerstdag serveren wij heerlijke gerechten à la carte. Wij serveren deze op 3 verschillende tijden gedurende deze kerstdag uit.

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295

3971 GM Driebergen-Rijsenburg

JEU De Boules Bar

Kerstavond en 2e kerstdag geopend

Ho ho ho eens even! Geen zin om de kerstdagen bij familie, je schoonmoeder of die Zweedse meubelgigant door te brengen?

Reserveer dan nu voor kerst bij JEU; gezellig met vrienden of familie de hele dag boules, bites, beers and beats! Op kerstavond laat onze Christmas DJ de beste kersthitjes horen. 

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

JEU de boules bar
Coehoornstraat 56
6811 LA Arnhem

Meneer Smakers

Kerstavond en 2e kerstdag geopend

Geen zin in een kerstkalkoen, maar wel een heerlijke ambachtelijke burger met frietjes? Wij staan Kerstavond en 2e Kerstdag in een gezellig versiert restaurant voor jullie klaar. Een echte aanrader deze dagen is onze special Oom Rudolph! 

Meneer Smakers
Twijnstraat 62
3511 ZJ Utrecht

Meneer Smakers
Oudegracht 116
3511 AW Utrecht