Studio A12

STUDIO A12

Studio A12 in Utrecht is dé evenementenlocatie van Midden-Nederland. Studio A12 organiseert al meer dan 20 jaar spraakmakende evenementen en brengt flexibiliteit tot leven. Studio A12 is dé partner voor bedrijven en evenementenbureaus. Voor het perfecte business event, dinnershow, schoolfeest of galadiner. Of voor een succesvol zakelijk event als bedrijfsdag, productpresentatie, congres of beurs. Van het leveren van een lege studio tot aan het ontzorgen van het tot in detail georganiseerde event. Alles is mogelijk met én in Studio A12.

Bovendien heeft de locatie een bijzonder centrale ligging – aan de rand van Utrecht, direct aan de afslag van snelweg A12 – en een beveiligd parkeerterrein voor ruim 1200 auto’s. Studio A12 beschikt over vier zalen en kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd gebruikt worden. Alle zalen staan met elkaar in verbinding: hierdoor zijn evenementen vanaf 150 tot 3.000 gasten mogelijk. Zoekt je een evenementenlocatie met compleet ingerichte zalen en de modernste audiovisuele apparatuur? Of ben je op zoek naar een zaal met meer dan 850 m² vrije zaaloppervlakte?

Studio A12 is dé evenementenlocatie voor:

– Personeelsfeesten
– Productpresentaties
– Award uitreikingen
– Beurzen en congressen
– Vergaderingen
– Themafeesten en dinnershows
– Schoolfeesten en gala’s
– Modeshows
– Evenementen op maat

Het team van Studio A12 denkt graag servicegericht en is écht flexibel. Bij Studio A12 ben je dan ook niet gebonden aan vaste leveranciers. Als opdrachtgever ben je helemaal vrij in de keus voor bijvoorbeeld catering, techniek, meubilair en decoratie en kun jedus de complete invulling van het evenement helemaal zelf bepalen én organiseren! Maar als je liever het evenement van A tot Z laat verzorgen: onze medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring in het uitdenken van totaalconcepten.

In samenwerking met een vaste styliste, cateraar en technisch supplier organiseert Studio A12 graag een perfect op maat gemaakt evenement voor u. Laat je verrassen en maak een afspraak met het salesteam om alle mogelijkheden met eigen ogen te bewonderen!

Contact

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

030 744 00 55
[email protected]
www.studioa12.nl

Openingstijden

Open op aanvraag en tijdens openbare evenementen.

Over Studio A12

  • Moderne evenementenlocatie aan de A12 in Bunnik
  • Vier zalen; gecombineerd en afzonderlijk te gebruiken
  • Evenementen, feesten en congressen tot 3.500 personen
  • 1.200 eigen parkeerplaatsen voor de deur

Het laatste nieuws

Supergave evenementenlocatie! Zeker aan te raden als je een mooi feestje wil geven of er eentje wil meemaken.

Stephan
via Google