Restaurant Zuiver

RESTAURANT ZUIVER

Restaurant Zuiver is een prachtige horecalocatie en dé perfecte locatie voor uw feestelijke gelegenheid en zakelijke bijeenkomsten. Een oude boerderij is begin 2009 volledig omgetoverd tot een moderne en sfeervolle locatie voor diners, lunches, feestelijke borrels en partijen!

Het indrukwekkende interieur maakt dit een zaak met allure. Door de ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting en de goede akoestiek is Zuiver ook zakelijk gezien een perfecte ontmoetingsplaats. Het is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant dat is geopend voor lunch en diner, ook twee stijlvolle vergaderruimtes, De Herenkamer en De Zuiverzaal.

Restaurant Zuiver is bij uitstek een van de mooiste trouw- en feestlocaties van Utrecht. Het team van Restaurant Zuiver verzorgt uw feestdag van begin tot eind in de puntjes; van ontvangst met sprankelende champagne op het terras, een uitgebreide lunch of diner in de sfeervolle Herenkamer, tot een knallend feest in de prachtige Zuiverzaal. Het team van Zuiver staat klaar om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen!

Restaurant Zuiver behoort tot een van de mooiste plekjes van het Utrechtse Leidsche Rijn en is op zondag exclusief af te huren. U vindt het restaurant aan de Krommewetering, op industrieterrein De Wetering direct aan de A2. Restaurant Zuiver beschikt over een eigen parkeerplaats voor 150 auto’s.

Contact

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

030 23 83 233
utrecht@zuivergastvrij.nl
www.zuivergastvrij.nl

Openingstijden

Ma 09:00 – 22:00
Di 09:00 – 22:00
Wo 09:00 – 22:00
Do 09:00 – 22:00
Vr 09:00 – 22:00
Za 17:00 – 22:00
Zo geopend op aanvraag

Over RESTAURANT ZUIVER

  • Restaurant gevestigd in een oude boerderij
  • Twee ruimtes voor bijeenkomsten en feesten tot 250 personen
  • Twee terrassen voor à la carte of besloten gezelschappen
  • Uitstekende ligging in Utrecht aan de A2

Het laatste nieuws

Wederom heerlijk gegeten bij Restaurant Zuiver. De laatste weken hier drie keer gegeten, zowel voor lunch als diner. Men heeft een uitstekende en gevarieerde kaart. Ook voor vegan zeer geschikt. Vriendelijke bediening.

Rad
via Tripadvisor