Om jou in deze tijden toch te laten genieten van de lekkerste gerechtjes van onze restaurants, kun je bij onze locaties gerechten voor thuis bestellen! Geniet deze periode van een uitgebreid diner, shared dining, burgers bij de Burger Experience of de Bistro Belle-box. Alle initiatieven van onze restaurants vind overzichtelijk op deze pagina.

Bistro Belle picknickbox

Elke zaterdag en zondag

Met de Bistro Belle picknickbox kan je ook onderweg genieten van onze gerechten. Deze kan je komen afhalen bij Bistro Belle in Oud-Zuilen. Je krijgt de box gekoeld mee, zodat je er in het park, achtertuin of bij ons in de buurt met uitzicht over de Vecht van kan genieten

Bekijk alle informatie op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Gerechten voor thuis

Elke donderdag t/m zaterdag

De keukenbrigade van HFSLG heeft iets nieuws samengesteld de HFSLG specialiteiten box. Je hoeft niet meer te kiezen tussen de zes verschillende menu’s want onze specialiteiten box biedt voor iedereen wat wils. Dus heb je nog geen plannen voor het weekend en geen zin om lang in de keuken te staan?┬áThuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Oudegracht, Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gewoon geopend voor afhalen en bezorgen, net als de Meneer Smakers aan de Jansstraat in Arnhem. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem.