Gerechten voor thuis

Ook in deze tijd kun je blijven genieten van de heerlijke gerechten van de BHG locaties! Laat de burgers van Meneer Smakers thuisbezorgen of kies voor een driegangenmenu voor thuis!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Oudegracht, Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gewoon geopend voor afhalen en bezorgen, net als de Meneer Smakers aan de Arnhemse Jansstraat. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

 

 

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem

Gerechten voor thuis

Elke dinsdag t/m zondag

De keukenbrigade van HFSLG maakt graag een heerlijk vier- of driegangendiner voor jou klaar! Elke twee weken heb je de keuze uit nieuwe menu’s, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Bistro Belle-box

Elke woensdag t/m zondag

Met de Bistro Belle-box kan je ook thuis genieten van onze gerechten. Deze kan je komen afhalen, maar bezorgen we ook in de regio. Iedere twee weken heb je de keuze uit een nieuw menu. Je kan de box bestellen vanaf  2 personen, en in twee varianten: niet-vega en vega. Je krijgt de box gekoeld mee, zodat je enkel thuis het nog even in de oven hoeft te doen.

Bekijk alle informatie en waar we allemaal de box bezorgen op de site van Bistro Belle.

 

 

 

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Drie- of viergangenmenu voor thuis

Elke dinsdag t/m zondag

Iedere twee weken stellen onze chefs een nieuw menu samen dat op gepaste afstand, bij jou thuis wordt bezorgt. Met drie verschillende drie- en viergangenmenu’s die tot 23.59 uur te bestellen zijn kan je de volgende dag al genieten van ons menu. We delen het nieuwe menu op deze pagina en op onze sociale media.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

Restaurant Zuiver Utrecht
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

 

Meneer Smakers foodtruck

Elke donderdag t/m zondag

Liefhebbers van goed vlees en heerlijke sauzen kunnen iedere donderdag t/m zondag terecht bij de Meneer Smakers foodtruck op de parkeerplaats van Down Under in Nieuwegein. 

Met vier vestigingen in Utrecht en één in Arnhem is Meneer Smakers een begrip in de regio. De foodtruck van de burgerketen te vinden op het parkeerterrein van Down Under. De foodtruck is geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Bekijk alvast het menu online!

 

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Brunch op zondag

Elke zondag

Geniet op zondag met het gezin van een heerlijke compleet verzorgde brunch die je kunt bestellen bij meerdere locaties. Je ontvangt een complete brunch van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek en is te bestellen in twee varianten.

  • Brunchpakket voor volwassenen à 19,50 p.p.
  • Brunchpakket voor kinderen (tot ongeveer 12 jaar) à 12,50 p.p.

Burger experience

Elke donderdag t/m zondag

Brothers is back! En deze keer met iets supervets: de Burger Experience. Na het succes van de drive-thru die eerder dit jaar was samen met Meneer Smakers kan je nu de Burger Experience bezoeken voor de lekkerste beats en burgers! Iedere donderdag t/m zondag kan je met je auto door de club rijden en zorgen onze live resident DJ’s voor vette beats, terwijl jij wacht op je bestelling van Meneer Smakers.

 

Brothers
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

Bekijk onze maatregelen