Gerechten voor thuis

Ook in deze tijd kun je blijven genieten van de heerlijke gerechten van de BHG locaties! Ga langs bij de foodtruck, bestel een BBQ-pakket of kies voor een driegangenmenu voor thuis!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Elke donderdag t/m zondag

Bistro Belle opent de Belle Kiosk voor afhalen! Een kiosk waar je terecht kunt voor een kop koffie, lekker broodje, salade of ijsje na of tijdens een wandelingetje. De Belle Kiosk is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 19.00 voor afhalen.

Kijk voor alle informatie en de menukaart op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Elke vrijdag t/m zondag

Geniet tijdens een mooie zonnige dag samen met familie van een heerlijke, compleet verzorgde barbecue! Het pakket is van vrijdag tot zondag tussen 15.00 uur en 16.30 uur bij Down Under af te halen en het pakket wordt natuurlijk op gepaste afstand overhandigd. Heb je geen barbecue of is het niet zulk mooi weer? Geen probleem, het pakket is ook als steengrill- of gourmetpakket te bestellen!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gelukkig gewoon geopend, net als de Meneer Smakers aan de Arnhemse Jansstraat. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Daarnaast kan je de foodtrucks van Meneer Smakers op verschillende plekken in de provincie vinden. Iedere donderdag t/m zondag kan je langskomen bij onze drive-thru aan de A12-afrit 19 bij Bunnik of bij de foodtruck op het parkeerterrein bij Restaurant Zuiver vlak bij de A28-afrit bij afrit 5 ‘Maarn’.

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem

Restaurant Zuiver

Elke donderdag t/m zondag

Heb je geen zin om te koken of wil je eindelijk weer eens thuis ‘uit eten’? Restaurant Zuiver verzorgt elke week een nieuw driegangenmenu, die jij volledig naar keuze samen kan stellen. Elke donderdag t/m zondag kun je je bestelling ophalen bij de locaties in Utrecht en Amersfoort, waar je het op gepaste afstand ontvangt. Het hoofdgerecht hoef je alleen nog kort op te warmen volgens de instructies, et voilà: een heerlijk diner voor thuis!

Bekijk alle informatie en het huidige weekmenu op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Elke donderdag t/m zondag

Ook de keukenbrigade van HFSLG maakt graag een heerlijk driegangendiner voor jou klaar! Elke week heb je de keuze uit een nieuw menu, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

JEU de boules bar

Elke donderdag t/m zaterdag

Heb je meer zin in een biertje en een balletje? Met de bierpakketten van de JEU de boules bar heb je beide zo in huis! Kies voor de volledige jeu-de-boulesset, trek je speciaalbiertje open en geniet van de heerlijke nacho’s. Een perfect medicijn tegen de coronaverveling!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van de JEU de boules bar.

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

Bekijk onze maatregelen