fbpx

Om jou in deze tijden toch te laten genieten van de lekkerste gerechtjes van onze restaurants, kun je bij onze locaties gerechten voor thuis bestellen! Geniet deze periode van een uitgebreid diner, shared dining, burgers bij de Burger Experience of de Bistro Belle-box. Alle initiatieven van onze restaurants vind overzichtelijk op deze pagina.

Burger experience

Elke donderdag t/m zondag

Brothers is back! En deze keer met iets supervets: de Burger Experience, de aankomende weken extra gezellig met het feestcafé themaFeestcafé als thema. Na het succes van de drive-thru die eerder dit jaar was samen met Meneer Smakers kan je nu de Burger Experience bezoeken voor de lekkerste beats en burgers! Iedere donderdag t/m zondag kan je met je auto door de club rijden en zorgen onze live resident DJ’s voor vette beats, terwijl jij wacht op je bestelling van Meneer Smakers.

Brothers
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

Gerechten voor thuis

Elke donderdag t/m zondag

De keukenbrigade van HFSLG maakt graag een heerlijk vier- of driegangendiner voor jou klaar! Elke twee weken heb je de keuze uit nieuwe menu’s, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek.  Of bestel een shared dining, zo dat je hele eettafel vol staat met lekkers. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Oudegracht, Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gewoon geopend voor afhalen en bezorgen, net als de Meneer Smakers aan de Jansstraat in Arnhem. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem.

Drie- of viergangenmenu voor thuis

Elke donderdag t/m zondag

Iedere twee weken stellen onze chefs een nieuw menu samen dat op gepaste afstand, bij jou thuis wordt bezorgt. Met drie verschillende drie- en viergangenmenu’s die tot 23.59 uur te bestellen zijn kan je de volgende dag al genieten van ons menu. We delen het nieuwe menu op deze pagina en op onze sociale media.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Restaurant Zuiver. Ook kan je hier een sharing diner-box bestellen met zes verschillende gerechtjes.

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

Restaurant Zuiver Utrecht
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Bistro Belle-box

Elke vrijdag, zaterdag en zondag

Met de Bistro Belle-box kan je ook thuis genieten van onze gerechten. Deze kan je komen afhalen bij Bistro Belle in Oud-Zuilen. Iedere drie weken heb je de keuze uit een nieuw menu. Je kan de box bestellen vanaf 2 personen, en in twee varianten: niet-vega en vega. Je krijgt de box gekoeld mee, zodat je enkel thuis het nog even in de oven hoeft te doen.

Bekijk alle informatie en waar we allemaal de box bezorgen op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Meneer Smakers foodtruck

Elke dag

Liefhebbers van ambachtelijke burgers en handgesneden frietjes kunnen iedere dag  terecht bij de Meneer Smakers foodtruck op de parkeerplaats van Klein Zwitserland in Driebergen.

Met vier vestigingen in Utrecht en één in Arnhem is Meneer Smakers een begrip in de regio. De foodtruck van de burgerketen is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

Klein Zwitserland Driebergen
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

Bekijk de leukste vacatures!