Gerechten voor thuis

Ook in deze tijd kun je blijven genieten van de heerlijke gerechten van de BHG locaties! Boek de foodtruck, bestel een BBQ-pakket of kies voor een driegangenmenu voor thuis!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Elke dag

Bistro Belle opent de Belle Kiosk voor afhalen! Een kiosk waar je terecht kunt voor een kop koffie, lekker broodje, salade of ijsje na of tijdens een wandelingetje. De Belle Kiosk is dagelijks geopend vanaf 11.30 voor afhalen.

Kijk voor alle informatie en de menukaart op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Elke vrijdag t/m zondag

Geniet tijdens een mooie zonnige dag samen met familie van een heerlijke, compleet verzorgde barbecue! Het pakket is van vrijdag tot zondag tussen 15.00 uur en 16.30 uur bij Down Under af te halen en het pakket wordt natuurlijk op gepaste afstand overhandigd. Heb je geen barbecue of is het niet zulk mooi weer? Geen probleem, het pakket is ook als steengrill- of gourmetpakket te bestellen!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gelukkig gewoon geopend, net als de Meneer Smakers aan de Arnhemse Jansstraat. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Ook kun je de foodtruck van Meneer Smakers boeken voor een event op locatie. Denk aan een buurtfeest, zomerborrel of familiedag. Meer informatie vind je op deze site.

 

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem

HFSLG

Elke donderdag t/m zondag

Ook de keukenbrigade van HFSLG maakt graag een heerlijk driegangendiner voor jou klaar! Elke week heb je de keuze uit een nieuw menu, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Bekijk onze maatregelen