fbpx

Om jou in deze tijden toch te laten genieten van de lekkerste gerechtjes van onze restaurants, kun je bij onze locaties gerechten voor thuis bestellen! Geniet deze periode van een uitgebreid diner, shared dining, burgers bij de Burger Experience of de Bistro Belle-box. Alle initiatieven van onze restaurants vind overzichtelijk op deze pagina.

Bistro Belle picknickbox

Elke zaterdag en zondag

Met de Bistro Belle picknickbox kan je ook onderweg genieten van onze gerechten. Deze kan je komen afhalen bij Bistro Belle in Oud-Zuilen. Je krijgt de box gekoeld mee, zodat je er in het park, achtertuin of bij ons in de buurt met uitzicht over de Vecht van kan genieten

Bekijk alle informatie op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Gerechten voor thuis

Elke donderdag t/m zaterdag

De keukenbrigade van HFSLG maakt graag een heerlijk vier- of driegangendiner voor jou klaar! Elke twee weken heb je de keuze uit nieuwe menu’s, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek.  Of bestel een shared dining, zo dat je hele eettafel vol staat met lekkers. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten!

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties Oudegracht, Nobelstraat, Marnixlaan en Twijnstraat in Utrecht zijn gewoon geopend voor afhalen en bezorgen, net als de Meneer Smakers aan de Jansstraat in Arnhem. Kom dus gezellig langs voor een burgertje!

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem.

Drie- of viergangenmenu voor thuis

Elke donderdag t/m zaterdag

Iedere twee weken stellen onze chefs een nieuw menu samen dat op gepaste afstand, bij jou thuis wordt bezorgt. Met drie verschillende drie- en viergangenmenu’s die tot 23.59 uur te bestellen zijn kan je de volgende dag al genieten van ons menu. We delen het nieuwe menu op deze pagina en op onze sociale media.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Restaurant Zuiver. Ook kan je hier een sharing diner-box bestellen met zes verschillende gerechtjes.

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

Restaurant Zuiver Utrecht
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht