Op maandag 28 september heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. We hebben de belangrijkste veranderingen op een rij gezet die per dinsdag 29 september om 18.00 uur in gaan:

Tafelreserveringen

Voor als onze à la carte restaurants  zijn de volgende (aanvullende) maatregelen van toepassing:

  • We houden 1,5 meter afstand tussen jou en andere gasten
  • Bij ontvangst is er een gezondheidscontrole
  • Bij ontvangst vragen we jou en jouw tafelgenoten jullie contactgegevens te noteren
  • Het is mogelijk een tafel te reserveren tot maximaal 4 personen, exclusief kinderen tot 13 jaar
  • Voor grotere groepen willen we je vragen ons een bericht te sturen via de contactgegevens van de betreffende locaties die op deze pagina te vinden zijn. We zullen dan op basis van de groepsgrootte, de reservering over meerdere tafels verdelen. Hierbij houden we rekening met 1,5 meter afstand tussen personen die niet uit hetzelfde huishouden komen
  • Onze locaties zijn geopend tot 22.00 uur, vanaf 21.00 uur mogen we geen nieuwe gasten meer verwelkomen

Reserveringen voor groepen

Onze salescollega’s nemen op korte termijn met je contact op wanneer je reeds een groepsreservering hebt gedaan. We nemen in chronologische volgorde contact op met de contactpersoon die bij ons bekend is. Mocht je contact met ons willen opnemen en je kan ons vanwege de vele telefoontjes niet bereiken, dan willen we vragen jouw gegevens met daarbij de betreffende datum en tijdstip van jouw reservering met ons te delen per mail. Je kan hier tevens bij aangeven op welk moment en manier je het beste te bereiken bent

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 30 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn o.a. de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 30 personen bij de locaties van BHG?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht, Arnhem of Amsterdam.

Hoe meld ik mijn event bij de betreffende veiligheidsregio?

Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht, Arnhem of Amsterdam verzorgen.

Vanuit de overheid en het RIVM zijn een aantal richtlijnen opgesteld. We vinden het erg belangrijk dat wij, en ook onze gasten, zich hieraan houden. We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je direct zien wat het antwoord is op jouw vraag.