Maatregelen

Maatregelen

Bekijk hier onze Q&A

Update n.a.v. de persconferentie op 28 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen

Op maandag 28 september 2020 heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden, we hebben de belangrijkste veranderingen voor jou op een rij gezet:

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 30 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn o.a. de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 30 personen?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Utrecht?

Wij nemen contact met jou op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als locatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht voor jou verzorgen.

Heb je na 21 oktober een evenement boven de 30 personen geboekt of een reservering boven de 4 personen staan?
Tot nader bericht zullen deze evenementen en reserveringen blijven staan. Uiterlijk 10 dagen van tevoren nemen wij contact met jou op.

Met hoeveel personen kan ik reserveren?

Het is mogelijk om een tafel te reserveren met een maximum van vier personen. Wanneer je wilt reserveren voor een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, verzoeken wij jou om per mail contact op te nemen via info@bistrobelle.nl.

Update n.a.v. de persconferentie op 18 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen

Op vrijdag 18 september heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Omdat Bistro Belle in de Veiligheidsregio Utrecht ligt hebben we de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet:

Voor het restaurant en terras zijn géén aanvullende maatregelen aangekondigd. Het is nog steeds mogelijk om bij ons een tafel te reserveren, óók voor groepen. Bij ontvangst is er een gezondheidscontrole, worden de gegevens genoteerd en houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 50 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 50 personen bij Bistro Belle?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht.

 Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Utrecht?

Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht verzorgen.

Waar kan ik de overige maatregelen lezen die jullie als locatie genomen hebben?

Deze hebben we onderaan deze pagina verzameld.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan vooral contact met ons op.

Algemeen

Wanneer zijn jullie geopend?
Dat is verschillend per locatie. Bekijk de website van de desbetreffende locatie voor de actuele openingstijden.

Aan welke richtlijnen moet ik mij houden?
Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op onze locaties. Als u het pand betreedt gaat u ermee akkoord dat u uzelf houdt aan deze regels.
Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand?
Wij hebben met looplijnen aangegeven waar u kunt lopen. Daarnaast vragen wij u om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers, ook als u in de wachtrij staat bij de entree.

Tafel- of baanreserveringen

Hoe kan ik een tafel (of baan bij JEU) reserveren?
U kunt reserveren op de website van de desbetreffende locatie, telefonisch of per mail. Via onze reserveringstool op de website van de desbetreffende locatie ziet u direct voor welke tijd er een tafel of baan beschikbaar is voor de gewenste groepsgrootte

Besloten bijeenkomsten

Hoe kan ik een ruimte reserveren?
U kunt reserveren op de website van de desbetreffende locatie, telefonisch of per mail.

Wat zijn 1,5 meter-evenementen?
Dat zijn evenementen waarbij bezoekers gedurende het hele evenement 1,5 meter afstand kunnen houden van anderen. Met wat aanpassingen op onze locaties en (als dat nodig is) in uw programma is dat geen enkel probleem.
Waarom zou ik zo’n 1,5 meter evenement organiseren?
Ondanks dat digitale evenementen ook zeker kunnen, gaat er niets boven echte ontmoetingen. Het praat makkelijker, het is gezelliger, er is meer beleving én u kunt genieten van goed eten. Tijdens een 1,5 meter evenement is dit absoluut mogelijk.
Hoe wordt er gezorgd dat mijn gasten zich aan de 1,5 meter afstand houden?
De verschillende ruimtes op onze locaties zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij op de meest praktische manieren indelen. Het aantal gasten bepaalt welke ruimtes wij hiervoor gebruiken en hoe wij deze zullen inrichten.
Kunnen jullie ons helpen met de juiste voorbereidingen voor mijn gasten?
Jazeker! Voor aanvang van het evenement stuurt u de informatie over het evenement naar uw deelnemers. Bij aankomst op de desbetreffende locatie wassen gasten eerst hun handen. Daarna hangen ze zelf hun jas in de garderobe. Ons team zorgt voor de wachtrij voor de entree, de afzonderlijke ruimtes en de toiletten.
Hoe worden de pauzes en de lunch geregeld?
Op onze locaties werken we met buffetten of vanuit een centrale bar, waarbij wij u de koffie of lunch overhandigen. Afhankelijk van het aantal ruimtes, werken wij in tijdshifts zodat niemand onnodig hoeft te wachten of andere gasten tegen het lijf loopt.
Is er een ruimte waar wij koffie kunnen drinken of lunchen?
Uw lunch of drankje neemt u mee naar de ruimte waarin de bijeenkomst plaatsvindt. Indien de ruimte beschikt over een eigen terras kunnen uw gasten ook daarvan gebruikmaken.
Hoe kan ik de richtlijnen en RIVM-regels met mijn gasten delen?
Een van onze teamleden zal, zodra iedereen aanwezig is, uw gasten welkom heten en een korte instructie over de voorzorgsmaatregelen geven.
Is het mogelijk om na afloop te borrelen?
Jazeker, hiervoor wordt een borrelbuffet verzorgd.

Hygiene

Hoe gaan jullie om met de hygiëne van jullie medewerkers?
Wij passen de maximale bedrijfshygiëne toe, indien gewenst kunt u bij een van onze medewerkers inzage in de logboeken vragen. Daarnaast is ons team voorzien van hygiënische hulpmiddelen (zoals handschoenen voor het keukenteam), wassen zij elke 30 minuten hun handen en worden de ruimtes, tafels en stoelen gereinigd wanneer de gasten weggaan.

Welke hygiëneregels gelden er voor mijn gasten?
Wij verzoeken iedereen om bij de entree en bij een toiletbezoek de handen te wassen/desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen.
Blijft het mogelijk om de toiletten te gebruiken?
Voor alle toiletten zijn markeringen aangebracht op de vloer, zo kan er veilig worden gewacht. Een deel van de urinoirs is buiten gebruik, om te voorkomen dat gasten te dicht bij elkaar komen. Daarnaast is de frequentie van het schoonmaken verhoogd, hygiëne gaat boven alles!
Hoe gaan jullie om met de hygiëne van de ruimtes?
Meerdere keren per dag worden alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes gereinigd. Daarnaast staan er in elke ruimte genoeg handgelflacons en worden de bijbehorende prullenbakken meerdere keren per dag geleegd.

Gezondheid

Hoe weten jullie of jullie werknemers gezond zijn?
Voor onze medewerkers geldt dat wanneer zij verkouden zijn of koorts hebben, zij thuisblijven.

Hoe weten jullie of alle gasten gezond zijn?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuis blijven bij klachten. 

Contact

Tel.: 030 636 05 70
Email: info@bhg.nl

Bezoekadres
Vossenlaan 28 (1e etage)
3735 KN BOSCH EN DUIN

Postadres
Postbus 56
3980 CB BUNNIK

Bestel iets lekkers voor thuis!