7e editie Wijn aan de Rijn bij De Landgoederij

Donderdag 5 september vond voor de zevende keer het netwerkevenement ‘Wijn aan de Rijn’ plaats in de prachtige tuin van De Landgoederij. Bijna 400 ondernemers en genodigden uit de regio waren bijeen gekomen om aan de Kromme Rijn te genieten van de lekkerste wijnen, foodtrucks en walking dinner.

Dit jaar waren er vijventwintig bedrijven uit de regio als partner betrokken bij ‘Wijn aan de Rijn’. De verschillende partners nodigen ieder hun eigen gasten uit, waardoor een groot gezelschap van ondernemers ontstond. Wat ‘Wijn aan de Rijn’ uniek maakt? Dat er bedrijven zijn uit verschillende branches en sectoren, maar wel uit de regio. BHG is natuurlijk thuis in de horecabranche, maar er waren volop ondernemers aanwezig uit onder andere de makelaardij, vastgoed, bouw en autobranche. Tijdens het evenement wordt er volop genetwerkt. Gezelligheid en het verbinden van mensen staat al zes jaar lang centraal bij ‘Wijn aan de Rijn’.

Ook dit jaar was het netwerkevenement van de regio Kromme Rijn een groot succes. Er wordt nu al uitgekeken naar de achtste editie van ‘Wijn aan de Rijn’. Een overzicht van alle partners, foto’s en meer informatie is te vinden op www.wijnaanderijn.nl

Wijn aan de Rijn 2019 from De Landgoederij on Vimeo.

Related Posts