Wij zijn weer open!

Sinds 1 juni mogen we je weer verwelkomen op onze locaties! Uiteraard hebben wij maatregelen genomen om dit op een zo veilig mogelijke manier te kunnen doen. Omdat we vanwege de maatregelen van het RIVM op dit moment een beperkte beschikbaarheid hebben, raden we je aan om tijdig te reserveren.

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties die weer open zijn.

Bistro Belle

Maandag t/m vrijdag 11.30 tot 22.00 uur. Zaterdag & zondag 10.00 tot 22.00 uur.

Bistro Belle is weer iedere dag geopend en u kunt weer genieten van de heerlijke gerechtjes. Benieuwd naar de maatregelen die wij hebben genomen? Bekijk ze hier voor uw bezoek.

De Bistro Belle Kiosk blijft ook gewoon open! U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor een kop koffie, lekker broodje, salade of ijsje na of tijdens een wandelingetje. De Belle Kiosk is tijdens de reguliere openingstijden van Bistro Belle geopend. Kijk voor alle informatie en de menukaart op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Maandag t/m zondag 10.00 tot 22.00 uur.

Down Under is weer dagelijks geopend! De openingstijden zijn maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. De maatregelen die wij hebben genomen, kun je hier bekijken. Vanwege de beperkte beschikbaarheid raden we je aan om op tijd te reserveren

Toch liever thuis genieten? Geniet tijdens een mooie zonnige dag samen met familie van een heerlijke, compleet verzorgde barbecue! Het pakket is van vrijdag tot zondag tussen 15.00 uur en 16.30 uur bij Down Under af te halen en het pakket wordt natuurlijk op gepaste afstand overhandigd. Heb je geen barbecue of is het niet zulk mooi weer? Geen probleem, het pakket is ook als steengrill- of gourmetpakket te bestellen! Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

De Landgoederij

Op afspraak

U bent weer van harte welkom bij ons in Bunnik. Het is weer mogelijk om met groepen tot 30 personen een event te organiseren bij De Landgoederij. Want hoe leuk online meetings ook kunnen zijn, er gaat niets boven een bijeenkomst met echte ontmoetingen, gezellige gesprekken en lekker eten.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM om uw evenement zo veilig mogelijk te organiseren. Bent u benieuwd hoe dat er in de praktijk uit gaat zien? Bekijk dan onze Q&A.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Meneer Smakers

Elke dag

De locaties in Utrecht zijn geopend, net als de Meneer Smakers aan de Arnhemse Jansstraat. Kom dus gezellig langs voor een burgertje! 

Daarnaast kan je de foodtrucks van Meneer Smakers op verschillende plekken in de provincie vinden. Iedere donderdag t/m zondag kan je langskomen bij onze drive-thru aan de A12-afrit 19 bij Bunnik of bij de foodtruck op het parkeerterrein bij Restaurant Zuiver vlak bij de A28-afrit bij afrit 5 ‘Maarn’.

Bekijk alle informatie en de menukaart op de site van Meneer Smakers.

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht, Arnhem, Bunnik, Amsterdam en Amersfoort.

Restaurant Zuiver

Amersfoort: maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Utrecht: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. Zaterdag 17.30 tot 22.00 uur.

Restaurant Zuiver is enorm blij dat ze u weer mogen verwelkomen. Om dit op een zo veilig mogelijke manier te doen, heeft Restaurant Zuiver verschillende maatregelen getroffen. Ook hebben ze vanwege de maatregelen van het RIVM een beperkte beschikbaarheid in de restaurants. We raden u dan ook aan om tijdig te reserveren.

Liever thuis genieten? Restaurant Zuiver verzorgt elke week een nieuw driegangenmenu, die jij volledig naar keuze samen kan stellen. Elke dag kun je je bestelling ophalen bij de locaties in Utrecht en Amersfoort, waar je het op gepaste afstand ontvangt. Het hoofdgerecht hoef je alleen nog kort op te warmen volgens de instructies, et voilà: een heerlijk diner voor thuis! Bekijk alle informatie en het huidige weekmenu op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Dinsdag t/m vrijdag 11.30 tot 22.00 uur. Zaterdag & zondag 16.00 tot 22.00 uur.

Ook het team van HFSLG is blij dat ze u weer mogen verwelkomen. Uiteraard heeft HFSLG maatregelen getroffen, zodat ze dit op een veilige manier kunnen doen. Daarnaast is er ook bij HFSLG sprake van een beperkte beschikbaarheid en vragen we je op tijd te reserveren

Thuis kun je ook genieten van de kookkunsten van het HFSLG keukenteam! Zij maken graag een heerlijk driegangendiner voor jou klaar! Elke week heb je de keuze uit een nieuw menu, bestaande uit seizoensgerechten met ingrediënten uit de streek. Thuis steek je de kaarsjes aan, dek je de tafel en zet je de HFSLG Spotify-afspeellijst aan, dat is nog eens thuis genieten! Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

JEU de boules bar

Woensdag & donderdag 16:00 tot 22:00, vrijdag 16:00 tot 00:00, zaterdag 13:00 tot 23:00 uur & zondag 13.00 tot 21.00 uur.

Oui, oui! Ook JEU is weer open! Om dit op een zo veilig mogelijke manier te doen, heeft JEU maatregelen getroffen. We raden je aan om tijdig te reserveren als je een balletje wil gooien. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal banen beschikbaar. 

Haal je liever een beetje JEU in huis? De boules, beers & bitespakketten zijn uiteraard ook nog gewoon te bestellen. Kies voor de volledige jeu-de-boulesset, trek je speciaalbiertje open en geniet van de heerlijke nacho’s. Een perfect medicijn tegen de coronaverveling! Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot bestellen op de site van de JEU de boules bar.

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

Studio A12

Op afspraak

U bent weer van harte welkom bij ons in Bunnik. Het is weer mogelijk om met groepen tot 30 personen een event te organiseren bij Studio A12. Want hoe leuk online meetings ook kunnen zijn, er gaat niets boven een bijeenkomst met echte ontmoetingen, gezellige gesprekken en lekker eten.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM om uw evenement zo veilig mogelijk te organiseren. Bekijk hier hoe uw 1,5 meter-event er uit zou kunnen zien.

Studio A12
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

Klein Zwitserland

maandag t/m zondag 10.00 tot 20.30 uur.

Jullie kunnen weer genieten van de lekkerste pannenkoeken bij Klein Zwitserland! Om dit voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, heeft het team van Klein Zwitserland passende maatregelen genomen. Omdat er ook bij Klein Zwitserland een beperkt aantal plekken beschikbaar is, raden we je aan om op tijd te reserveren.

Klein Zwitserland
Traaij 295
3971GM Driebergen-Rijsenburg

Bekijk onze maatregelen