Meer ruimte voor extraatje

Dit jaar is een bijzonder jaar kan je wel zeggen. Daarom is de decembermaand een extra goede gelegenheid om collega’s en relaties te bedanken voor de afgelopen tijd.

Gelukkig is er dit jaar vrije ruimte voor werkgevers om een extraatje te geven. De vrije ruimte over het fiscale loon tot en met € 400.000 wordt dit jaar verhoogd van 1,7 % naar 3 %. Dat wil zeggen dat er de mogelijkheid is om werknemers iets cadeau te doen. Als er financiële ruimte voor is, is dit een uitgelezen kans om een kerstborrel of -diner te organiseren bij een van onze locaties. Wellicht in combinatie met het overhandigen van een van onze kerstgeschenksets of een BHG waardebon.

Onze meeste locaties hebben afgesloten ruimtes waar (privé) gezelschappen gezellig in een aparte ruimte en op gepaste afstand samen kunnen komen. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de Covid-19 maatregelen, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten.Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buiten de deur te vieren.

Meer info over dit onderwerp kan je vinden op de site van de Belastingdienst

 

Ga naar onze kerstpakketten

Ga naar onze kerstarrangementen

Related Posts