Valentijnsdag bij BHG

Valentijnsdag is een prachtig moment om je geliefde te verrassen met een romantisch diner, gezellige dubbeldate of leuk avondje uit.

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Vrijdag 14 februari

Wie ga jij dit jaar een onvergetelijke Valentijn bezorgen? Kom samen met je geliefde gezellig onbeperkt genieten voor een vaste prijs van 35,- p.p, inclusief welkomstdrankje. Je hebt de keuze uit de gerechtjes van onze menukaart en heerlijk Valentijn specials! 

Love is in the air! ❤️ Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig een tafel.

Liever trakteren op een heerlijke High Tea? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Op reservering is het mogelijk om op Valentijn samen te genieten van een feestelijke High Tea! 

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari

Speciaal voor valentijn serveren wij niet alleen op 14 februari, maar ook op zaterdag 15 en zondag 16 februari een heerlijk viergangen verrassingsdiner voor €39,50 per persoon. Het menu blijft een verrassing. Het is ook mogelijk om à la carte te dineren.

Verras jouw valentijn dit jaar met een romantisch diner bij kaarslicht en laat je door ons in de watten leggen.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

Vrijdag 14 februari

Voor je het weet is het 14 februari. De dag om uw geliefde extra liefde en aandacht te geven! De lampen gaan uit en de kaarsen gaan aan, zo worden de restaurants omgetoverd om tot een prachtige romantische plek om samen te genieten van een heerlijk diner.

Vrijdag 14 februari
Viergangenverrassingsmenu
Prijs p.p. € 
47,50 p.p.
Dineren bij  kaarslicht 

Jouw geliefde, vrienden of familie verrassen met een avondje uit? Kom samen genieten van een diner bij kaarslicht! Reserveer tijdig een tafel om teleurstelling te voorkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te dineren.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Vrijdag 14 februari

Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag! Bij uitstek de dag om jouw partner te verrassen met een romantisch diner.

Restaurant – Valentijn
Viergangenmenu shared dining 65 euro per persoon (incl. huis aperitief)
Uit te breiden naar 5, 6 of 8 gangen met bijpassend wijnarrangement.

Bistro – Valentijn
Viergangenmenu shared dining 49 euro  per persoon (incl. prosecco)
Uit te breiden naar meerdere gangen met bijpassend wijnarrangement.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist) 

Studio A12

Zaterdag 15 februari

Ga je met je geliefde liever stappen dan dineren? Trek  dan je foutste outfit aan voor het Brothers Foute Carnaval op zaterdag 15 februari! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute Qmusic hits die eigenlijk best lekker zijn! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen…

Al jarenlang is de Qmusic Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest! Dus…Pak die ene boa, knalgele kousen, gouden bril, glitterjas, oranje hoed of blonde pruik uit de oude verkleeddoos en ga los! Het perfecte feestje om met een heerlijk biertje in je hand mee te lallen met die onvervalste carnavalskrakers.

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

The Basket Amsterdam

Vrijdag 14 februari

The Basket Amsterdam, gelegen in het hartje van de VU campus, verwelkomt je graag op Valentijnsdag. Drink een speciaalbiertje met je partner, vrienden of collega’s en geniet van een portie Macho Nacho’s, een heerlijke burger of een lekkere kipsaté. Bekijk de hele menukaart op onze site en kom gezellig langs!

 

The Basket Amsterdam
De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam

JEU De Boules Bar

Vrijdag 14 februari

Donderdag 14 februari is de dag van de liefde. 💘

En hoe kun je dat het beste vieren? Inderdaad, met een potje jeu-de-boules bij JEU de boules bar! Niks romantischer dan jouw bal weg te laten ketsen door die van hem of haar, om vervolgens trots te high fiven.

Welk liefdeskoppel dagen jullie uit voor een potje boules, beers & bites? Wie weet mogen zij ‘Fanny’ kussen! 💏 Reserveer jullie baan via www.jeudeboulesbar.nl/reserveren en tot de 14e van februari!

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

The Basket Utrecht

Vrijdag 14 februari

Vier niet alleen Valentijnsdag maar ook het weekend gezellig met collega’s, vrienden of je geliefde bij The Basket Utrecht! Zoals elke vrijdag luidt dit grand café op het Utrecht Science Park het weekend in met een pitcher Jupiler voor 13,50. Combineer het met een borrelplank en je hebt een feestje! Bekijk de menukaart vast op onze site en zorg dat je erbij bent!

The Basket Utrecht
Genevelaan 8
3584 CC Utrecht

 

 

Restaurant Klein Zwitserland

Vrijdag 14 februari

Combineer je liefde voor je partner en heerlijke kaasfondue en nodig hem/haar uit voor een romantisch diner of een gezellige dubbeldate op vrijdag 14 februari bij Klein Zwitserland! Het diner blijft nog even een verrassing, maar reserveren is natuurlijk al mogelijk!

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

Meneer Smakers

Kijk voor de openingstijden van de locaties op de site van Meneer Smakers

You are the burger to my fries! Kom langs op een van de Meneer Smakers locaties in Utrecht of Arnhem en deel een heerlijke burger met je geliefde in Lady and the Tramp-stijl.

Eet Smakers!

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem

Bekijk onze maatregelen