Verras je vader op 21 juni!

21 juni is het Vaderdag! De perfecte gelegenheid om alle vaders in het zonnetje te zetten. Verras jouw vader met een uitgebreid borrelpakket van een van onze locaties of geniet samen van een uitgebreid diner of gezellige lunch in een van onze restaurants. Bekijk hier het overzicht van al onze locaties.

Bistro Belle

Geniet op Vaderdag samen van de kleine gerechtjes van Bistro Belle! Bistro Belle is op Vaderdag geopend en het team staat klaar om je te verwelkomen. Vanwege de genomen maatregelen is er een beperkt aantal plekken. We raden je dus aan om op tijd te reserveren.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Klein Zwitserland

Het keukenteam van Klein Zwitserland heeft speciaal voor alle vaders de stoere papa-pannenkoek bedacht: een pannenkoek met pulled pork bereid met whisky! Zet jouw vader dus op 21 juni in het zonnetje bij Klein Zwitserland.

Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

Restaurant Zuiver

Geniet samen van een uitgebreide borrel met het Vaderdag borrelpakket van Restaurant Zuiver! Het pakket kun je ophalen bij Restaurant Zuiver op zondag 21 juni tussen 15.00 en 16.00 uur. Het pakket wordt op gepaste afstand overhandigd en thuis hoef je helemaal niets meer te doen.

Geniet je liever van een uitgebreide lunch of diner? Restaurant Zuiver in Amersfoort is op Vaderdag geopend. Omdat ze een beperkte capaciteit hebben, raden we je aan om tijdig te reserveren. 

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

Down Under

Leg jouw vader in de watten met een compleet verzorgd BBQ pakket van Down Under! Gemakkelijk online te bestellen en op Vaderdag af te halen bij Down Under zodat jullie samen kunnen genieten. Proost op alle vaders!

Genieten jullie liever samen van een uitgebreid diner of gezellige lunch bij Down Under? Dat kan! Down Under is op Vaderdag geopend. We raden je wel aan om op tijd te reserveren.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

De Landgoederij

Gezellig samen borrelen op Vaderdag? Bestel dan het Vaderdag borrelpakket van De Landgoederij! Het team van De Landgoederij heeft een borrelpakket samengesteld van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek. In het pakket zitten onder andere charcuterie van venkelsalami, serranoham, ossenworst en eendenleverterrine, Utrechtse grachtenkaas en een visplateau met gerookte zalm, gamba’s en tonijnmayonaise.

Het borrelpakket is enkel tot donderdag 18 juni 23.59 uur te bestellen.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

HFSLG

Woon je in de omgeving van Zeist? Ga dan langs bij HFSLG! Chef-kok Björn heeft met zijn keukenbrigade een Vaderdag borrelpakket voorbereid die op zondag 21 juni tussen 15.00 en 16.00 uur op te halen is. Een heerlijk geschenk om samen met jouw vader of opa van te genieten.

Op Vaderdag is HFSLG gewoon geopend, dus je kunt ook samen bij HFSLG genieten van een uitgebreid, culinair diner. 

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

JEU de boules bar

Last minute op zoek naar een Vaderdagcadeau? Verras monsJEU met middagje boulen!

Deze maand heeft JEU een hele leuke actie: een privé baan, eigen borrelplek én een gratis portie geluk voor 18,50. 

JEU de boules bar 
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

Related Posts