Restaurant Zuiver krijgt een zusje!

Het grote nieuws is bekend: Restaurant Zuiver krijgt een tweede vestiging! Op vrijdag 20 december 2019 opent het nieuwe restaurant voor het eerst haar deuren. Restaurant Zuiver komt in de bosrijke omgeving van Amersfoort, nabij de A28. Momenteel ondergaat het pand nog een uitgebreide verbouwing, waarna het een volledig nieuwe en eigentijdse uitstraling krijgt.

In het restaurant zal chef-kok Yvette Jasperse enthousiast haar keukenteam aansturen en pure, wereldse gerechten serveren, veelal bereid met streekproducten. Naast lunchen, dineren of borrelen in het restaurant is het ook mogelijk om een vergadering, brainstormsessie of (bedrijfs)feest te organiseren in een van de drie zalen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en in de zomer kunt u genieten van het zonnetje op ons terras.

Bedrijfsleider Jerrie Verleg, die vanaf dag één betrokken was bij Restaurant Zuiver in het Utrechtse Leidsche Rijn, zal ook de nieuwe vestiging onder zijn hoede nemen. “Met de uitbreiding naar Amersfoort begint voor mij ook een geweldige nieuwe uitdaging als bedrijfsleider van twee prachtige locaties. Ik kijk ernaar uit om van start te gaan op onze nieuwe vestiging en heet je graag van harte welkom!”

Kijk voor meer informatie, de eerste beelden en mogelijkheden voor reserveren (ook voor een kerstdiner of -brunch tijdens de kerstdagen) op de site van Restaurant Zuiver.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BHG!

Bekijk onze maatregelen