Restaurant Zuiver bestaat 10 jaar!

Van oude woonboerderij tot drukbezocht restaurant

Alweer tien jaar geleden opende Restaurant Zuiver haar deuren op industrieterrein Haarrijn-De Wetering. Voor veel mensen was het lang ‘het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn’ maar nu tien jaar later, is Restaurant Zuiver uitgegroeid tot een drukbezocht en bruisend restaurant.

Bedrijfsleider Jerrie Verleg, al vanaf de eerste dag in dienst van Restaurant Zuiver, licht toe: “Ik weet nog goed dat ik in contact kwam met Marco en Rob Peek van BHG en zij mij de plannen over deze locatie vertelden. Toen ik de boerderij zag, kon ik me nog niet helemaal voorstellen dat er zo’n mooie zaak gerealiseerd zou worden.”

19 januari 2009 werd Restaurant Zuiver na een intensieve verbouwing geopend. Jerrie Verleg vult aan: “We zijn echt met niets begonnen; op een industrieterrein, gasten wisten ons nog niet goed te vinden en met een team dat elkaar nog moest leren kennen. Nu, tien jaar later, hebben we het geluk dat Restaurant Zuiver vanaf dag één druk bezocht is en dat we ons nog steeds weten te overtreffen. Daar zijn we met het team natuurlijk super trots op. In 2019 liggen nog meer grote ontwikkelingen voor Restaurant Zuiver in verschiet, welke ontwikkelingen dat zijn verwachten we in de loop van het jaar te onthullen.”

Feestweekend
Uiteraard wordt het jubileum gevierd! Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 wordt het 10-jarig jubileum van Restaurant Zuiver gevierd, exact 10 jaar na de opening. Speciaal voor het tweede lustrum van Restaurant Zuiver heeft Chef Richard en zijn team een feestelijk driegangenmenu (€ 39,50 p.p.) samengesteld. Op het menu staan de drie populairste klassiekers van de afgelopen 10 jaar; het beste van Restaurant Zuiver in één menu!! Reserveer tijdig uw tafel, want dit feestelijke diner wilt u niet missen!

Kent u Restaurant Zuiver nog niet en bent u nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in ons Restaurant of vraag een vrijblijvende rondleiding aan via de mail of telefonisch via: 030 23 83 233.

Related Posts