Een vrolijk Pasen bij de BHG restaurants

Een gezellig Pasen vier je met familie! Vanwege de overheidsmaatregelen rond het coronavirus moet dat dit jaar helaas op een andere manier dan anders. Maar niet getreurd, ook nu kun je blijven genieten van een heerlijk verzorgde paasbrunch!

Bekijk hieronder alle paasbrunch mogelijkheden.

De Landgoederij

1e paasdag: bezorging van paasbrunches tussen 9.00 en 11.00 uur

De Landgoederij bezorgt met Pasen de paasbrunch bij jou thuis! Op zondag 12 april (1e paasdag) komt ons team tussen 9.00 en 11.00 uur bij jou langs met een heerlijk pakket, gevuld met onder meer hartige en zoete broodjes, divers luxe beleg, scharreleisalade, romige aspergesoep, Hollandse quiche en een appelfleurtje. 

Maak het je zelf gemakkelijk en laat de paasbrunch bezorgen! Je kunt de paasbrunch bestellen tot donderdag 9 april, 23.59 uur.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Restaurant Zuiver

1e paasdag: paasbrunch drive-thru geopend van 9.00 tot 11.00 uur

Ook tijdens de aankomende paasdagen kun je genieten van de heerlijke paasbrunch van Restaurant Zuiver! Op 1e paasdag (zondag 12 april) opent in zowel Amersfoort als Utrecht een paasbrunch drive-thru. Hier kun je, onder muzikale begeleiding van De Bubbels, veilig vanuit je auto een uitgebreide en volledig verzorgde paasbrunch ophalen. De paasbrunch is samengesteld door onze chefs en bestaat uit verse biologische producten uit de streek.

Voor meer informatie en het online bestellen kun je terecht op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

Bekijk onze maatregelen