Een vrolijk Pasen bij de BHG restaurants

Een gezellig Pasen met vrienden en familie vier je bij een van de locaties van BHG! Geniet van een heerlijke paasbrunch of een gezellig diner.

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG restaurants.

Bistro Belle

1e en 2e paasdag: geopend vanaf 11.00 uur

Een gezellig Pasen met vrienden en familie vier je bij Bistro Belle in Oud-Zuilen! Heerlijk genieten in het sfeervolle restaurant van een feestelijke voorjaarsbrunch of een onbeperkt genieten diner. Sluit de dag af met een heerlijke wandeling langs de Vecht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE, Oud Zuilen 

 

Down Under

1e paasdag: geopend vanaf 11.00 uur en 2e paasdag: regulier geopend vanaf 12.00 uur

Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under! Geniet met het hele gezin op 1e  paasdag van een heerlijke verzorgde paasbrunch op een toplocatie aan het water. Tijdens de brunch zal de paashaas ook nog even langskomen en kunnen de kinderen met hem op de foto. Ook op 2e paasdag bent u welkom vanaf 12.00 uur voor lunch en diner. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ, Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

1e paasdag: 11.30 - 15.00 uur

Geniet op 1e paasdag van een feestelijk paasbrunch bij Restaurant Zuiver in Utrecht Leidsche Rijn. Uiteraard mogen de kinderen eieren zoeken of kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen ‘bioscoop’. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

HFSLG

2e paasdag: brunch vanaf 11.00 en diner vanaf 17.00 uur

Ook bij HFSLG wordt er extra aandacht geschonken aan Pasen. Proef het seizoen! Geniet op tweede paasdag met familie en vrienden van een heerlijk verzorgde paasbrunch of à la carte diner in de bistro. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van HFSLG.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN, Bosch en Duin (Zeist) 

 

De Landgoederij

1e paasdag: geopend vanaf 10.30 uur

Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij op 1e paasdag haar deuren voor een paasbrunch voor het hele gezin. U wordt vanaf 10.30 uur ontvangen met een feestelijke amuse waarna om 11.00 uur het voorjaarsbuffet wordt geopend. Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten van onze chef Barry en zijn team. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van De Landgoederij.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3980, CB Bunnik

Restaurant Oud Leusden

1e paasdag: brunch vanaf 10.30 en 2e paasdag: regulier geopend

Het sfeervolle Restaurant Oud Leusden is de perfecte plek om gezellig met familie of vrienden Pasen te vieren!
Geniet van een uitgebreide paasbrunch of kom ‘s avonds dineren. Ook op tweede paasdag is Oud Leusden (regulier) geopend. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Restaurant Oud Leusden. 

Restaurant Oud Leusden
Vlooswijkseweg 1
3832 RG, Leusden

 

 

JEU De Boules Bar

2e paasdag: 11.00 - 14.00 uur

Ook bij JEU de boules bar wordt er gedacht aan Pasen! Maandag 22 april is het tijd voor de allereerste paasbrunch op z’n JEU’s. Geniet van een uitgebreide brunch en speel vooraf of na afloop een fanatiek potje jeu de boules tegen familie of vrienden. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van JEU de boules bar.

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511, RD Utrecht