Volg ons op Social Media
info@bhg.nl

Een Vrolijk Pasen bij de BHG restaurants

Een gezellig Pasen met vrienden en familie vier je bij een van de locaties van BHG! Genieten van een heerlijke paasbrunch of een gezellig diner.

– Marco en Rob Peek

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG restaurants.

Bistro Belle

Bistro Belle in Oud-Zuilen is een sfeervolle, gezellige locatie waar iedereen kan genieten van een feestelijke paasbrunch of een onbeperkt genieten diner! Sluit de dag af met een heerlijke voorjaarswandeling langs de Vecht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Down Under

Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under. Geniet met het hele gezin op 1e paasdag van een feestelijke paasbrunch of een heerlijk dinerbuffet op een toplocatie aan het water. Na de brunch kunnen de kinderen op zoek naar paaseitjes en wie het “gouden ei” vindt wint een Familie BBQ! Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Down Under.

Restaurant Zuiver

1e paasdag verzorgt Restaurant Zuiver een feestelijke paasbrunch voor jong en oud. Geniet met het hele gezin van een heerlijk voorjaarsbuffet. Voor kinderen is er een speciale speel- en knutselruimte ingericht, ook kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen ‘bioscoop’. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

Restaurant de Hoefslag

Ook bij sterrenrestaurant de Hoefslag schenken wij extra aandacht aan Pasen. Proef het seizoen! Chef Raoul heeft met exclusieve voorjaarsproducten een bijzonder sterren-paasmenu voor u samengesteld voor zowel lunch als diner. In het fine dining restaurant serveren wij een vast Paasmenu. Kijk voor meer informatie of reserveren op de website van de Hoefslag.

De Landgoederij

Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij haar deuren voor een paasbrunch voor het hele gezin. U wordt 1e paasdag vanaf 10.30 uur ontvangen met een feestelijke amuse waarna om 11.00 uur het voorjaarsbuffet wordt geopend. Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten van onze chef Barry en zijn team. Kijk voor meer informatie of reserveren op de website van De Landgoederij.