Over

Over BHG (Brothers Horeca Groep)

Geachte gast,

Met de oprichting van uitgaanscentrum Brothers in Bunnik op 14 februari 1997 begon het horeca-avontuur van BHG in het nachtleven. Inmiddels is het familiebedrijf van Marco en Rob Peek uitgegroeid tot één van de snelste gestaag groeiende en gevarieerde ‘club’ die de branche kent.

Bedreven horecaorganisatie in Midden-Nederland
BHG is een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland. Onze focus ligt al jaren op de exploitatie van hoogwaardige horecabedrijven in de omgeving van Utrecht. Maar de laatste jaren krijgen ook buiten deze regio restaurants, evenementenlocaties en andere eet- en/of feestgelegenheden onze aandacht. Zo zijn we ook sinds december 2019 met een Meneer Smakers-vestiging te vinden in Arnhem, waar we in de zomer van 2020 ook een JEU de boulesbar geopend hebben.

“Alles voor een tevreden gast én opdrachtgever!”

Elke dienstverlening op smaak gebracht
De kracht van BHG zit hem in de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit: zo verschillend als de horecaondernemingen en hun benaderingen zijn, zo constant zijn we in het ‘sausje’ dat we over de locaties heen gieten. Of we nu een smaakvol diner voor twee presenteren in een intiem en stijlvol restaurant, of een verpletterende festiviteit organiseren met ruimte voor 4.000 bezoekers; alles wat wij doen wordt met de grootst mogelijke zorg op smaak gebracht.

Het BHG-recept voor de ‘ultieme belevenis’
Het BHG-recept vertaalt zich in een hoge mate van bevlogenheid, hartelijkheid en gastvrijheid. Daarnaast zit het organiseren van feesten en partijen tot diep in het BHG-DNA verankerd. Deze explosie van verscheidene ingrediënten maakt dat we in staat zijn om de ultieme belevenis te creëren voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Is er een klacht? Wij pakken het direct op. Alles voor een tevreden gast én opdrachtgever!

Voel u welkom op één van onze toplocaties. Sfeerproeven kan ook digitaal dankzij een compleet overzicht van al onze vestigingen. Interesse of een vraag? U kunt ons bellen op ons algemene nummer: 030 636 05 70. Op de hoogte blijven van BHG? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Graag tot binnenkort!

Met gastvrije groet,

Team BHG
Marco en Rob Peek

Contact

Tel.: 030 636 05 70
Email: info@bhg.nl

Bezoekadres tot 2-11-20
Regulierenring 20
3981 LB BUNNIK

Bezoekadres vanaf 2-11-20
Vossenlaan 28 (1e etage)
3735 KN BOSCH EN DUIN

Postadres
Postbus 56
3980 CB BUNNIK

Bekijk onze maatregelen