Over

Over BHG (Brothers Horeca Groep)

14 februari 1997 is een historische dag in de geschiedenis van BHG. Die dag openden de broers Marco en Rob Peek de deuren van discotheek Brothers in Bunnik. Brothers was direct een doorslaand succes en door de jaren heen won deze locatie grote prijzen (o.a. “Veiligste discotheek van Nederland” en meerdere malen “Nightlife award beste megaclub van de Benelux”).

De ambities van de broers reikten verder dan Brothers alleen. Over de jaren heen groeide hun bedrijf uit tot de horecagroep die zij nu is. Een jonge, dynamische organisatie met meer dan vijftien locaties in Midden-Nederland variërend van evenementenlocaties tot restaurants en een kasteel. Alle locaties zijn gevestigd in Midden-Nederland en hebben allemaal unieke eigenschappen waarmee zij zich onderscheiden van de concurrentie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bunnik, de geboorteplaats en zakelijke standplaats van Marco en Rob.

Met de groei van hun bedrijf groeide ook de organisatie. Een ding is echter nooit veranderd; de basis die Marco en Rob meekregen van hun ouders die jarenlang een partycentrum hadden. “Service en gastvrijheid zijn de peilers van ons bedrijf, dit is ons met de paplepel ingegoten” aldus Marco en Rob.

‘Met plezier horeca bedrijven’ is het motto van BHG, wat in de ruimste zin van het woord bedoeld en uitgedragen wordt! Alle werknemers (bijna 450) werken met plezier bij BHG en bezorgen onze gasten dagelijks een onvergetelijke ervaring op een van de locaties.

Contact

Tel.: 030 636 05 70
Email: info@bhg.nl

Bezoekadres
Regulierenring 20
3981 LB BUNNIK

Postadres
Postbus 56
3980 CB BUNNIK

Onze locaties