Organiseer jouw dinnershow bij Studio A12

Spektakel, entertainment en geweldig eten: dat maakt een dinnershow tot een daverend succes. Bij Studio A12 organiseren het team al meer dan 23 jaar de meeste spectaculaire feesten en is het nu ook mogelijk om een dinnershow te organiseren als bedrijfsuitje of als personeelsfeest.

Dit concept is volledig op maat te maken voor jouw event! Kies uit verschillende thema’s en bijpassende optredens van zangers, dansers en entertainers. Ook voor de food invulling zijn verschillende opties mogelijk en voor de dinnershow zijn er multifunctionele ruimtes beschikbaar met een maximale capaciteit van 750 personen. Organiseer een dinnershow voor jouw bedrijf of organisatie bij Studio A12 en laat je door ons salesteam adviseren over alle mogelijkheden.

Naast de dinnershow is Stuio A12 ook de perfecte locatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag. Het salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leverancier. Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met het team van Studio A12 en laat je verrassen en inspireren!

Bekijk de leukste vacatures!