Een opleiding op de werkvloer is inspirerend; start met leidinggeven in de keuken en bediening!
Bevlogen, hartelijk en gastvrij, dat ben jij!
Ben jij iemand die liever in de praktijk en op de werkvloer leert, zowel in de keuken als in de bediening? Ambieer jij uiteindelijk een leidinggevende functie in de horeca? Dan past deze gecombineerde opleiding niveau 4 ‘Leidinggevende keuken/bediening’ perfect bij jou!
Deze nieuwe Horeca & Facility-opleiding is een co-creatie van MBO College Hilversum en Brothers Horeca Groep (BHG).
Binnen BHG kun je, in combinatie met de opleiding, op verschillende manieren jezelf ontwikkelen tot vakspecialist en uiteindelijk kun je zelfs doorgroeien tot leidinggevende.
Je gaat werken en leren bij één van de locaties zoals: Restaurant Zuiver (Utrecht en Amersfoort), The Basket (Utrecht en Amsterdam), JEU de boulesbar (Utrecht), HFSLG (Bosch en Duin), Bistro Belle (Oud-Zuilen), Down Under (Nieuwegein), Fort bij Vechten (Bunnik), De Landgoederij (Bunnik) en Klein Zwitserland (Driebergen).
Hoe ziet de opleiding eruit?
Je volgt een BBL-opleiding, waarbij je vier dagen werkt bij het leerbedrijf en één dag naar school gaat voor theorie. Vanaf de eerste dag word j, zowel in het bedrijf als op school, begeleid door erkende leermeesters en ervaren docenten.
Je volgt een individueel maatwerktraject, waarin jouw ontwikkeling centraal staat en jouw leerroute bepaald wordt.
Er zijn op verschillende momenten uitstroommogelijkheden op opleidingsniveau; bijvoorbeeld met een startkwalificatie niveau 2 en een keuze tussen keuken of bediening.
Bij een succesvolle afronding van de opleiding biedt BHG jou zelf een baangarantie bij één van hun bedrijven!
Meer informatie vind je hier.