Eigen BHG-opleiding met MBO College Hilversum

Een opleiding op de werkvloer is inspirerend; start met leidinggeven in de keuken en bediening!

Bevlogen, hartelijk en gastvrij, dat ben jij!
Ben jij iemand die liever in de praktijk en op de werkvloer leert, zowel in de keuken als in de bediening? Ambieer jij uiteindelijk een leidinggevende functie in de horeca? Dan past deze gecombineerde opleiding niveau 4 ‘Leidinggevende keuken/bediening’ perfect bij jou!

Deze nieuwe Horeca & Facility-opleiding is een co-creatie van MBO College Hilversum en Brothers Horeca Groep (BHG).

Binnen BHG kun je, in combinatie met de opleiding, op verschillende manieren jezelf ontwikkelen tot vakspecialist en uiteindelijk kun je zelfs doorgroeien tot leidinggevende.

Je gaat werken en leren bij één van de locaties zoals: Restaurant Zuiver (Utrecht en Amersfoort), The Basket (Utrecht en Amsterdam), JEU de boulesbar (Utrecht), HFSLG (Bosch en Duin), Bistro Belle (Oud-Zuilen), Down Under (Nieuwegein), Fort bij Vechten (Bunnik), De Landgoederij (Bunnik) en Klein Zwitserland (Driebergen).

Collega's van Restaurant Zuiver vertellen er meer over!

Meer informatie over de opleiding

 

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je volgt een BBL-opleiding, waarbij je vier dagen werkt bij het leerbedrijf en één dag naar school gaat voor theorie. Vanaf de eerste dag word j, zowel in het bedrijf als op school, begeleid door erkende leermeesters en ervaren docenten.

Je volgt een individueel maatwerktraject, waarin jouw ontwikkeling centraal staat en jouw leerroute bepaald wordt.

Er zijn op verschillende momenten uitstroommogelijkheden op opleidingsniveau; bijvoorbeeld met een startkwalificatie niveau 2 en een keuze tussen keuken of bediening.

Bij een succesvolle afronding van de opleiding biedt BHG jou zelf een baangarantie bij één van hun bedrijven!

 

Meer informatie vind je hier.

 

cadeaukaart

De BHG cadeaukaart; het perfecte relatiegeschenk

Geef de BHG cadeaukaart cadeau; het cadeau dat altijd in de smaak valt. Leuk voor in de schoen, om aan je relaties te geven of je team te trakteren op een leuk uitje bij een van onze locaties

Het laatste nieuws