Night of Live

In de nacht van 25 op 26 augustus kleurt de LED wall van evenementenlocatie Studio A12 rood tijdens Night of Live. Dit om elkaar in de evenementenindustrie een hart onder de riem te steken.

Tijdens deze landelijke campagne lichten eventprofessionals zoals evenementenlocaties, event-organisatoren, festivalorganisatoren, cateraars, licht- en geluidsbedrijven en entertainment-bedrijven hun bedrijfsgebouwen rood uit. De evenementenindustrie staat op de rode lijst met daarop alle acuut bedreigde industrieën van Nederland. Het was de eerste branche die in de crisis terechtkwam en de verwachting is dat de ondernemers binnen deze branche de laatsten zullen zijn die hier op een dag weer uitkomen.

Studio A12 kleurt haar LED wall rood om enerzijds elkaar een hart onder de riem te steken, en anderzijds aandacht te vragen voor de situtatie waarin de evenementenbranche zich verkeert. Op deze manier hopen we te laten zien waarom deze branche zo belangrijk is voor Nederland en de economie. We hopen dat we snel weer een plek mogen zijn waar mensen elkaar weer écht kunnen ontmoeten.

Related Posts