Volg ons op Social Media
info@bhg.nl

Zondag 13 mei is het Moederdag; de dag om je moeder in het zonnetje te zetten! Verras haar met een lunch, gezellige high tea of bij één van onze restaurants. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en…alle moeders worden extra in het zonnetje gezet!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG restaurants.

Bistro Belle

Bistro Belle in Oud-Zuilen is een sfeervolle, gezellige locatie waar iedereen kan genieten tijdens Moederdag van een High Wine of onbeperkt genieten diner! Sluit de dag af met een heerlijke voorjaarswandeling langs de Vecht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Down Under

Geniet samen met je moeder van een heerlijke lunch op het terras óf ga heerlijk borrelen bij Down Under. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Down Under.

Restaurant Zuiver

Tijdens Moederdag werken chef-kok Richard en zijn team met plezier en passie aan de lekkerste hapjes voor een feestelijke high tea. Geniet samen van sandwiches, (biologische) quiche, scones, Belgische bonbons, vers fruit en nog veel meer. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

De Landgoederij

Speciaal voor Moederdag opent De Landgoederij haar deuren. Zet je moeder in het zonnetje en geniet met de hele familie van een heerlijke high tea van Chef Barry en zijn team! Kijk voor meer informatie of reserveren op de website van De Landgoederij.