Live-stream jouw 1,5 meter-event

De eerste 1,5 meter-evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden bij De Landgoederij en de reacties zijn positief! Het team van De Landgoederij heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe items ontwikkeld voor jouw event.

Wanneer het niet mogelijk om alle aanwezigen bij De Landgoederij te verzamelen, kunnen we met jouw zakelijke bijeenkomst ook ‘online’ gaan. We verzorgen alle audio visuele middelen om jouw bijeenkomst goed in beeld te krijgen. Denk hierbij aan microfoons, opnamemateriaal en ondersteuning. Gasten die niet aanwezig kunnen zijn krijgen een link doorgestuurd waarmee ze kunnen inloggen om live mee te kijken met het congres of bijeenkomst.

Daarnaast heeft het team een limonade en cocktail bar opgesteld met verschillende limonade jars met verse verfrissende homemade limonades. Denk hierbij aan watermeloen, komkommer, passievrucht of verse ijsthee. Ook is het mogelijk om ons team de lekkerste cocktails voor jullie te laten bereiden! Leuk als welkomstdrank, maar ook als onderdeel van het avondprogramma. Een goede Damrak gin tonic, een verfrissende Aperol spritz of een alcoholvrije Anejo highbal?

Benieuwd hoe zo’n 1,5 meter-event er uit komt te zien? Wij schetsen alvast voor jou hoe zo’n event er uit komt te zien.

Heb je interesse in een 1,5 meter-event? Neem dan contact op met De Landgoederij.

Bekijk onze maatregelen