Leerlingenmaand

Chef-kok Richard en bedrijfsleider Jerrie vinden de ontwikkeling van jong talent erg belangrijk en daarom staat deze maand in het teken van onze leerlingen. De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest met de voorbereiding en hebben dit prachtige menu samengesteld. Van het bedenken, inkopen tot de bereiding van de gerechten is volledig het werk van de leerlingen. U kunt deze periode genieten van het leerlingenmenu.

3-gangen leerlingenmenu 44,00
Singapore seafood (gerecht van leerling Yoeri)
tonijn | krab | gamba | oosterse salade

Landzwijn (gerecht van leerling Boris)
zuurkool | aardappelcrème | champignonsaus
met gebakken eendenlever + 4,75

Tiramisu limoncello (gerecht van leerling Adem)
witte chocolade | mascarpone | Italiaans koekje | citroensorbet

4-gangen leerlingenmenu 56,00
+ Tussengerecht
Veluwse eend (gerecht van leerling Virgil)
gerookt | gekonfijt | Pedro Ximenez | brioche

 

Benieuwd naar onze leerlingen? Volg Restaurant Zuiver op Facebook!

Related Posts