Kerstmarkt organiseren

Het allerleukste kerstpakket voor jouw werknemers samenstellen? Organiseer een kerstmarkt! De Kerstpakket Parade organiseert leuke, winterse kerstmarkten voor jou en jouw medewerkers geheel in kerstthema. Denk hierbij aan nostalgische kerstkramen, kerstdecoratie en een grote diversiteit aan cadeaus. Uit deze cadeaus mogen de medewerkers tijdens de kerstmarkt zelf kiezen. Op deze manier geeft je dit jaar gegarandeerd een origineel kerstpakket! BHG heeft de perfecte locaties om een kerstmarkt te organiseren.

Studio A12

Studio A12 is perfect om een kerstmarkt als deze te organiseren! Studio A12 heeft alles in huis om van jouw evenement een écht kerstfeest te maken. Het faciliteren van onvergetelijke feesten zit in het DNA van Studio A12. Jouw gasten worden hierbij keer op keer in de watten gelegd. Daarnaast is Studio A12 centraal gelegen en heeft het een capaciteit van 3.000 mensen. Of je nou voor 100 collega’s of voor ruim 3.000 collega’s een kerstmarkt wil organiseren, Studio A12 heeft 4 sfeervolle ruimtes, perfect voor een markt! Daardoor is Studio A12 de locatie voor een onvergetelijke feestavond.
Tip: maak de avond compleet met een aansluitende feestavond!

De Landgoederij

Daarnaast is ook De Landgoederij een hele geschikte locatie voor een kerstmarkt. De Landgoederij is een prachtige, gerenoveerde feestlocatie waarbij de sfeer van vroeger bewaard is gebleven. Het interieur is gemoderniseerd en trendy, maar de locatie heeft haar sfeer en authenticiteit goed weten te behouden. Tijdens de kerstperiode is De Landgoederij gehuld in de kerstsfeer, waardoor het het perfecte decor is voor een kerstmarkt.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BHG!

Related Posts