Vier kerst bij BHG

De feestdagen staan weer voor de deur. Dit bijzondere jaar afsluiten met een gezellig diner, een kerstreceptie met het bedrijf of een kerstgeschenk als cadeau? Met 18 horecagelegenheden, 20 verschillende kerstarrangementen en meerdere cadeaus voor thuis heeft BHG voor iedere gelegenheid, portemonnee en groep een perfecte kerstmatch.

Eropuit met kerst

Nu de prachtige herfstkleuren tevoorschijn komen is het langzamerhand tijd om na te gaan denken over kerst. Wat ga je doen? Bij wie schuif je aan? Of laat je je eens goed trakteren en kies je voor een heerlijke kerstbrunch of uitgebreid kerstdiner bij een van de BHG-restaurants? Reserveer tijdig een tafel om teleurstelling te voorkomen. 

Onze populaire kerstarrangementen

Is het tijd om dit bijzondere jaar af te sluiten met een kerstreceptie? Onze locaties bieden een scala aan mogelijkheden: van kerstbrunch in een kasteel tot kerstborrelen met ballen op de JEU de boulesbaan. Vind een arrangement dat past bij jullie wensen en bedrijf, wij sluiten graag met jou het jaar af!

Cadeaus voor thuis

Onze locaties hebben tal van initiatieven waarmee je thuis kunt genieten. Dat kan variëren van een box vol kleine gerechtjes om te delen, tot een uitgebreide brunch op zondag. Via onze bestelmodule kun je de initiatieven ook cadeau doen aan relaties of medewerkers. Zo kun je hen in dit bewogen jaar extra bedanken voor hun inzet.

cadeaukaart

Dit bijzondere jaar afsluiten met een bijzonder cadeau? Geef een ervaring die in de smaak valt! Met een BHG cadeaubon kan de ontvanger zelf een van onze 18 unieke horecagelegenheden ontdekken. Van een actief uitje op de JEU de boulesbaan tot een culinaire ontdekkingsreis en van beachclub tot kasteeltuin: er is voor ieder wat wils.

De BHG waardebonnen zijn onderdeel van onze geschenksets maar ook los te bestellen met een waarde naar keuze. Zo creëer je zelf een relatiegeschenk op maat.

Bestel iets lekkers voor thuis!