Volg ons op Social Media
info@bhg.nl
030 6360570

Vier kerst bij een van de BHG locaties

“Als echte familiemensen is kerst voor ons ieder jaar weer een gezellig en culinair hoogtepunt. Koken of uit eten, genieten met de familie en een bezoek brengen aan de collega’s in de restaurants. Onze collega’s zijn al sinds de zomer bezig met de voorbereidingen voor de drukke decembermaand, we kunnen dus niet wachten tot het zover is!”

– Marco en Rob Peek

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor een onvergetelijke kerst-, of nieuwjaarsbijeenkomst? Hieronder een overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Een gezellige kerst met vrienden en familie viert u bij Belle! Heerlijk genieten van een feestelijke brunch of een culinair diner! Bistro Belle is kerstavond en 1e kerstdag geopend voor een onbeperkt genieten Kerstdiner. Daarnaast kunt u op 1e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht. Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Down Under

Down Under in Nieuwegein is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca. Ook in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven bij Down Under! De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties. Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Down Under.

De Landgoederij

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunch voor het hele gezin. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk kerstfeest met de hele familie! Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van de Landgoederij.

Restaurant Zuiver

De open haard brandt, heerlijke gerechten passeren de revue en het restaurant is prachtig versierd. Het team van Restaurant Zuiver heet u eerste kerstdag van harte welkom voor een sfeervolle kerstbrunch en culinair kerstdiner. Naast 1e kerstdag is Restaurant Zuiver ook dit jaar kerstavond geopend voor diner. Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

De Hoefslag

Een onvergetelijk kerst viert u in de sfeervolle kerstambiance van de Hoefslag. Kerstavond (24-12) kunt u genieten van een diner in het restaurant of de bistro en 1e kerstdag (25-12) bent u van harte welkom voor een brunch of diner in zowel het restaurant als de bistro. Wilt u met uw bedrijf uw kerstdiner, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie vieren bij de Hoefslag? Bekijk de site van de Hoefslag voor meer informatie.

Studio A12

Naast een mooie traditionele kerstborrel of spetterend kerstfeest, kunt u nu ook bij Studio A12 terecht voor het Kerstbal! Een heerlijk over-the-top kerstfeest waar uw medewerkers nog lang over na zullen praten! Nodig uw relaties of medewerkers op originele wijze uit via een wens(kerst)bal waarin ieder zijn ultieme wens kan beschrijven. Kies op de avond of achteraf een of meerdere wensen uit die u in vervulling laat gaan. Bekijk de website van Studio A12 voor meer informatie.

The Basket Utrecht

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes. Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen van 25 tot 150 personen! Bekijk de website van The Basket Utrecht voor meer informatie over de kerst.

The Basket Amsterdam

Vier uw eindejaarsevenement in één van de sfeervolle en winters gedecoreerde ruimtes. Uiteraard bent u bij The Basket ook aan het juiste adres voor een kerstbuffet, kerstborrel, galadiner of feest. Bekijk de site van The Basket Amsterdam voor meer informatie.