Volg ons op Social Media
info@bhg.nl

Vier kerst bij een van de BHG locaties

“Als echte familiemensen is kerst voor ons ieder jaar weer een gezellig en culinair hoogtepunt. Koken of uit eten, genieten met de familie en een bezoek brengen aan de collega’s in de restaurants. Onze collega’s zijn al sinds de zomer bezig met de voorbereidingen voor de drukke decembermaand, we kunnen dus niet wachten tot het zover is!”

– Marco en Rob Peek

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor een onvergetelijke kerst-, of nieuwjaarsbijeenkomst? Hieronder een overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Een gezellige kerst met vrienden en familie viert u bij Belle! Heerlijk genieten van een feestelijke brunch of een eerlijk kerstdiner! Bistro Belle is kerstavond, 1e en 2e kerstdag geopend voor diner. Daarnaast kun je op 1e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht! Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten! Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Down Under

Down Under in Nieuwegein is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca. Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Down Under.

De Landgoederij

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunch voor het hele gezin. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk kerstfeest met de hele familie! Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van de Landgoederij.

Restaurant Zuiver

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is ook dit jaar kerstavond geopend voor diner. Uiteraard heten wij u 1e kerstdag van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner. Met veel enthousiasme zorgen de Bubbels voor sfeervolle live muziek! Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

HFSLG

Een onvergetelijk kerst viert u in de sfeervolle kerstambiance van de HFSLG. Kerstavond (24-12) kunt u genieten van een diner in het restaurant* of de bistro en 1e kerstdag (25-12) bent u van harte welkom voor een lunch of diner in zowel het restaurant* als de bistro van HFSLG in Bosch en Duin. Wilt u met uw bedrijf uw kerstdiner, eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie vieren bij HFSLG? Bekijk de site van HFSLG voor meer informatie.

Studio A12

Naast een mooie traditionele kerstborrel of spetterend kerstfeest, kan je nu ook bij Studio A12 terecht voor het Kerstbal! Een heerlijk over-the-top kerstfeest waar de medewerkers nog lang over na zullen praten! Studio A12 is stijlvol aangkleed in kerstsfeer. Bij de entree worden de gasten muzikaal ontvangen door charmante Christmas Girls in grote doorzichtige kerstballen. Bij diverse kerststalletjes is glühwein, warme chocolade en snert verkrijgbaar. Voor meer informatie bekijk de website van Studio A12

The Basket Utrecht

The Basket is dé locatie op Utrecht Science Park voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes. Liever een kerstborrel, buffet of receptie op locatie? The Basket verzorgt de catering voor groepen van 25 tot 150 personen! Bekijk de website van The Basket Utrecht voor meer informatie over de kerst.

The Basket Amsterdam

The Basket is dé locatie op de Zuidas voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes! Wil je eens iets anders? Denk ook eens aan een kerstlunch op maat! Vier jouw eindejaarsevenement in één van onze sfeervolle en winters gedecoreerde ruimtes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de site van The Basket Amsterdam voor meer informatie.

Brothers

Foute kerstfeest, vrijdag 21 december. Haal die foute kerstmutsen, truien, verlichte rendieroren, kerstmannenpakken, elven vleugels en andere heerlijk ongepaste outfits maar uit de kast! Niets, echt NIETS is te gek tijdens het Foute Kerstfeest! Wil je samen met een groep vrienden, familie, collega’s of met je zakenrelaties een onvergetelijke avond beleven? Dan stellen wij graag een speciaal arrangement samen! Voor meer informatie bekijk hier de site van Brothers Foute Kerstfeest.