Jouw bedrijfsfeest in The Fabulous Fifties!

Funky music, jukeboxes, burgers, rollerskates en meer! Met The Fabulous Fifties brengt evenementenlocatie Studio A12 het Amerika van de jaren ’50 weer tot leven. Het bedrijfsfeest waar nog lang over na wordt gepraat, volledig in American 50’s stijl!

Het nieuwe dine & dance concept van Studio A12, The Fabulous Fifties, neemt het hele bedrijf mee naar het meest bruisende decennium van de vorige eeuw. Dans tot in de late uurtjes op hits uit de jaren ’50 en van nu, zing mee met the one and only king of rock ’n roll, beproef je geluk aan de casinotafels en rol op skates over de rollerskatebaan. Foodstands in thema serveren de absolute klassiekers: the best burgers in town, hotdogs, popcorn en zoveel meer. Drink de heerlijke roze milkshakes aan de American Diner-tafels of relax in de drive-in bioscoop.

Evenementenlocatie Studio A12 is gelegen onder de rook van Utrecht, heeft meer dan 23 jaar ervaring, meerdere ruimtes, 1.200 gratis parkeerplaatsen en plek voor 4.000 gasten! Jouw bedrijfsfeest in The Fabulous Fifties? Bekijk de site voor meer informatie en neem contact op met ons team!

Related Posts