Het Spijkerbroeken Gala 2019

Vrijdag 1 november vond het jaarlijkse Spijkerbroeken Gala weer plaats in Studio A12 te Bunnik. Het enige gala waar je gewoon in je spijkerbroek naar toe kunt komen. Samen met alle gasten hebben wij deze avond hét verschil gemaakt voor een kind. Het Spijkerbroeken Gala zet zich namelijk belangeloos in voor goede doelen die gelieerd zijn aan kinderen. Deze editie stond in het teken van “Vrienden van het Spijkerbroeken Gala” en zijn er weer exclusieve en spectaculaire items geveild. De opbrengst hiervan leverde een prachtig recordbedrag van maar liefst 172.500 euro op!

Uit de vele inzendingen zijn dit jaar vier goede doelen gekozen door Stichting Spijkerbroeken Gala. Tijdens deze zesde editie hebben wij ons ingezet voor De KanjerKetting, Stichting Care4BrittleBones, Stichting Terre-Rett Syndroom Fonds en het project Kindertheater van UMC Utrecht. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar deze vier doelen.

De items die tijdens het Spijkerbroeken Gala geveild werden zijn heel spectaculair en divers. Van een trouwerij op Kasteel Cammingha tot een helikoptervlucht en van een reis naar de Porsche fabriek tot een uniek schilderij.

Naast de veiling was het ook een geweldige avond vol entertainment. Artiesten als Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en de Sonny’s inc. Band hebben de avond compleet gemaakt. De presentatie was in handen van Nienke van den Berg en Jeroen Paul Nijmeijer was aanwezig om samen met notaris Madeline Westers de veiling in goede banen te leiden. Daarnaast werden er deze avond tongstrelende gerechten geserveerd die door onze eigen chef-koks Richars Boys (Restaurant Zuiver) en Barry van Gelderen (De Landgoederij) bereid werden.

Wil je aanwezig zijn bij de volgende editie? Houd de site dan in de gaten: www.spijkerbroekengala.nl.

Samen maken wij het verschil!

Related Posts