Help de horeca

Superleuk dat je ons een hart onder de riem wil steken!

Bestel in enkele eenvoudige stappen de BHG-cadeaukaart! Het gewenste bedrag is zelf te bepalen en binnen een paar klikken ontvang je de cadeaukaart al in je mailbox. Omdat we superblij zijn met jouw steun ontvang je nu 10% extra tegoed*. Dus koop je een cadeaukaart voor 50 euro, dan ontvang je een cadeaukaart van maar liefst 55 euro! De cadeaukaart is onbeperkt geldig. Alvast bedankt voor jouw steun!

Zo werkt het

Stap 1: Kies de waarde en het aantal cadeaukaarten
Stap 2: Voeg een persoonlijk bericht toe
Stap 3: Kies de verzendwijze en rond de bestelling veilig af met iDEAL
Stap 4: Je ontvangt de cadeaukaart(en) direct in je mailbox of 2 dagen later op de deurmat

Hier kun je de cadeaukaart inwisselen

Met de BHG cadeaukaart kan je volop genieten bij één van de locaties. De restaurants van BHG hebben voor iedereen iets te bieden; van laagdrempelig tot hoog culinair niveau, er keuze genoeg voor de gast. Een sfeervolle locatie en de gastvrijheid van het personeel maken het tot wat het is.

De cadeaukaart is in te wisselen bij al onze locaties zodra we onze deuren weer kunnen openen! Je kunt de kaart gebruiken voor een lunch of diner maar ook voor een vergadering of bijeenkomst! Dus zou je na deze lange periode van binnen zitten weer eens buiten de deur willen eten? Dan is dit het moment om onze cadeaukaart te kopen. Voor meer informatie over de BHG cadeaukaart kun je contact opnemen.

*Alleen gedurende de tijdelijke horecasluiting ontvang je 10% extra waarde op je cadeaukaart.

Contact

Tel.: 030 636 05 70
Email: info@bhg.nl

Bezoekadres
Regulierenring 20
3981 LB BUNNIK

Postadres
Postbus 56
3980 CB BUNNIK

Onze locaties

Bekijk onze maatregelen