Grootste terras van Utrecht

Onze locaties zijn weer geopend, maar met de zomer in het vooruitzicht is het misschien nog wel lekkerder om buiten te zitten! Voor de beachclub van Down Under heeft het team van de horeca- en watersportlocatie daarom een terras gemaakt, en wel het grootste terras van Utrecht!

Met de afmeting van een voetbalveld biedt het terras van Down Under genoeg ruimte voor iedereen om de hele zomer lang te genieten van een heerlijke lunch of diner op anderhalve meter afstand. Met alle richtlijnen van het RIVM en de overheid wordt natuurlijk rekening gehouden en daarom zullen alle gasten bij aankomst enkele controlevragen worden gesteld en moet je je handen wassen. Eenmaal buiten is er een bar waar je drankjes en eten kunt bestellen en is er een echte buitenkeuken. En dat allemaal met uitzicht op de watersporters op de Laagravense plas!

Het grootste terras van Utrecht is elke week van donderdag t/m zondag geopend. Er is een springkussen voor de kids en op vrijdag en zaterdag een live DJ die heerlijke achtergrondmuziek verzorgt. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs! Zit je liever in het restaurant? Dan is reserveren wel noodzakelijk, vanwege het beperkte aantal tafels. Meer informatie over reserveren vind je hier.

Alle informatie over het terras vind je op de site van Down Under.

Ben je benieuwd naar alle terrassen van onze locaties? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Bekijk onze maatregelen