Vier de kerst bij BHG

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij een van de locaties van BHG! Geniet van een heerlijke kerstdiner of organiseer een kerstevent voor je collega’s!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Kerstavond geopend vanaf 17.30 uur, 1e en 2e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij Belle! Bistro Belle is kerstavond, 1 en 2kerstdag geopend voor een heerlijk kerstdiner. Daarnaast kun je op 1 en 2e kerstdag genieten van een feestelijk kerstbrunch voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten!

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

1e kerstdag: geopend vanaf 11.30 uur

Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en sfeervolle decoratie.

Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijk dinerbuffet in het restaurant of de beachclub.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

Kerstavond geopend vanaf 17.00 uur en 1e kerstdag vanaf 11.00 uur

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. De open haard brandt en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is ook dit jaar op kerstavond geopend voor diner. Uiteraard heten wij u op 1e kerstdag van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner met sfeervolle live muziek! 

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Kerstavond geopend vanaf 12.00 uur en 1e kerstdag vanaf 11.00 uur

Een onvergetelijk kerst viert u in de sfeervolle kerstambiance van de HFSLG. Op kerstavond kunt u genieten van een diner in het restaurant of de bistro en op 1e kerstdag bent u van harte welkom voor een lunch of diner in zowel het restaurant als de bistro van HFSLG in Bosch en Duin, gelegen naast Zeist.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist) 

De Landgoederij

1e kerstdag geopend vanaf 10.30 uur

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunch. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke kerstbrunch met de hele familie!

De Landgoederij is daarnaast ook het decor voor een geweldig eindejaarsevent of kerstdiner met collega’s of zakelijke partners. Een all-in arrangement of een event op maat? Ons team staat voor je klaar!

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3980 CB Bunnik

The Basket Amsterdam

Maandag 9 december vanaf 19.30 uur, gesloten tijdens de kerstvakantie

Kom vast in de kerstsferen op maandag 9 december tijdens de kerstpubquiz van The Basket! Maak je op voor bloedstollende rondes boordevol kerstgerelateerde vragen en natuurlijk de muziekronde met de bekendste kersthits.

Weet jij alles over vliegende rendieren, tettert je vriend(in) de hele dag kerstnummers in je oor en is je collega dol op het bakken van kerstkransen? Bundel je krachten en meld jullie aan voor de speciale kerstpubquiz en maak kans op fantastische prijzen.

 

The Basket Amsterdam
De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam

JEU De Boules Bar

2e kerstdag: 12.00 - 23.00 uur

Ho ho ho eens even! Geen zin om de tweede kerstdag bij familie, je schoonmoeder of die Zweedse meubelgigant door te brengen?

Reserveer dan nu voor 2e kerstdag bij JEU; gezellig met vrienden of familie de hele middag of avond boules, bites, beers and beats! Vanaf 20.00 uur laat onze Christmas DJ de beste kersthitjes horen. 

Op oudejaarsdag nog geen plannen? Kom Olieboulen! JEU is op oudejaarsdag geopend van 15.00 tot 19.00 uur.

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

The Basket Utrecht

Maandag 9 december vanaf 19.30 uur, gesloten tijdens de kerstvakantie

Kom vast in de kerstsferen op maandag 9 december tijdens de kerstpubquiz van The Basket! Maak je op voor bloedstollende rondes boordevol kerstgerelateerde vragen en natuurlijk de muziekronde met de bekendste kersthits.

Weet jij alles over vliegende rendieren, tettert je vriend(in) de hele dag kerstnummers in je oor en is je collega dol op het bakken van kerstkransen? Bundel je krachten en meld jullie aan voor de speciale kerstpubquiz en maak kans op fantastische prijzen. Aan het eind van de avond wordt ook de jaarwinnaar bekend gemaakt!

The Basket Utrecht
Genevelaan 8
3584 CC Utrecht

 

 

Studio A12

Geopend op aanvraag

Geef een spectaculair kerstfeest, een kerstbal of een sensationele kerstborrel waar relaties of medewerkers nog lang over na zullen praten. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen voor een kerstevenement. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Van bedrijfsfeest, of zakelijk evenement zoals een productpresentatie tot een dinnershow of galadiner. Alles is mogelijk met en in Studio A12.

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Meneer Smakers

Kijk voor de openingstijden van de locaties op de site van Meneer Smakers

Speciaal voor de decembermaand introduceert Meneer Smakers de Ome Rudolf. Deze gegrilde hertenburger heeft als topping uiencompote met rode port en blauwe kaas, geroosterde hazelnoten en stoofpeertjes. De burger wordt geserveerd op een nestje van rucola en tomaat. 
Eet Smakers!

Meneer Smakers
Verschillende locaties in Utrecht en Arnhem

Restaurant Klein Zwitserland

Op 1e en 2e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur

We zijn tijdens de kerstdagen geopend, dus schuif gezellig aan! In december is ons restaurant prachtig versierd en hangt er een knusse kerstsfeer. Maak je geen zorgen om het bereiden van het kersdiner dit jaar, wij nemen dit graag voor je uit handen! Reserveer nu voor de uitgebreide kerstbrunch of kerstbuffet. 

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

Bekijk onze maatregelen