Vier de kerst bij BHG

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij een van de locaties van BHG! Geniet van een heerlijke kerstdiner of organiseer een kerstevent voor je collega’s!

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties.

Bistro Belle

Kerstavond geopend vanaf 17.00 uur, 1e en 2e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij Belle! Bistro Belle is kerstavond, 1 en 2kerstdag geopend voor een heerlijk brunchbuffet. Daarnaast kun je op 1 kerstdag genieten van een feestlijk onbeperkt genieten diner voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten!

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Kerstavond geopend vanaf 10.00 uur en 25 december geopend vanaf 11.30

Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en sfeervolle decoratie.

Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijk dinerbuffet in het restaurant of de beachclub.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

Kerstavond geopend vanaf 18.00 uur, 1e kerstdag vanaf 11.30 uur

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. De open haard brand en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is op kerstavond en tweede kerstdag geopend. Wij heten u van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner met sfeervolle live muziek! 

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Kerstavond geopend vanaf 18.00 uur en 1e kerstdag geopend vanaf 12.00 uur

Een onvergetelijk kerst viert u in de sfeervolle kerstambiance van de HFSLG. Op kerstavond kunt u genieten van een diner in het restaurant of de bistro en op eerste kerstdagebent u van harte welkom voor een lunch of diner in zowel het restaurant als de bistro van HFSLG in Bosch en Duin, gelegen naast Zeist.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist) 

De Landgoederij

1e kerstdag geopend vanaf 10.00 uur

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunchbuffet. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke kerstbrunch met de hele familie!

De Landgoederij is daarnaast ook het decor voor een geweldig eindejaarsevent of kerstdiner met collega’s of zakelijke partners. Een all-in arrangement of een event op maat? Ons team staat voor je klaar!

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3980 CB Bunnik

Restaurant Klein Zwitserland

1e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur en 2e kerstdag geopend vanaf 17.00 uur

We zijn tijdens de kerstdagen geopend, dus schuif gezellig aan! In december is ons restaurant prachtig versierd en hangt er een knusse kerstsfeer. Maak je geen zorgen om het bereiden van een kerstlunch of diner dit jaar, wij nemen dit graag voor je uit handen! Reserveer nu voor de uitgebreide kerstbrunch of winter-BBQ. 

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

The Basket

Geopend op aanvraag

The Basket in Utrecht en Amsterdam is dé locatie voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of feestelijke jaarafsluiting. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van een winterse ambiance, lekkere hapjes en drankjes!

In december is ons restaurant prachtig versierd en heeft onze keukenbrigade diverse winterarrangementen samengesteld.

The Basket Utrecht
Genevelaan 8
3584 CC Utrecht

The Basket Amsterdam
De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam

JEU De Boules Bar

1e en 2e kerstdag geopend

Ho ho ho eens even! Geen zin om de tweede kerstdag bij familie, je schoonmoeder of die Zweedse meubelgigant door te brengen?

Reserveer dan nu voor kerst bij JEU; gezellig met vrienden of familie de hele middag of avond boules, bites, beers and beats! Vanaf 20.00 uur laat onze Christmas DJ de beste kersthitjes horen. 

Op oudejaarsdag nog geen plannen? Kom Olieboulen! JEU is op oudejaarsdag geopend van 15.00 tot 19.00 uur.

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

Studio A12

Geopend op aanvraag

Geef een spectaculair kerstfeest, een kerstbal of een sensationele kerstborrel waar relaties of medewerkers nog lang over na zullen praten. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen voor een kerstevenement. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Van bedrijfsfeest, of zakelijk evenement zoals een productpresentatie tot een dinnershow of galadiner. Alles is mogelijk met en in Studio A12.

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik