Vier de kerst bij BHG

Bistro Belle

1e en 2e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur

Een gezellige kerst met vrienden en familie vier je bij Belle! Bistro Belle is geopend voor een heerlijk brunchbuffet. Daarnaast kun je op 1 kerstdag genieten van een feestlijk onbeperkt genieten diner voor het hele gezin waarbij uiteraard ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kerstkleurplaten!

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

1e kerstdag geopend vanaf 10.00 uur

Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en sfeervolle decoratie.

Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijke kerstdunch.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

1e kerstdag brunch vanaf 10.00 uur, kerstdiner vanaf 14.00 uur

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. De open haard brand en het restaurant is prachtig versierd! Restaurant Zuiver is op eerste kerstdag geopend. Wij heten u van harte welkom voor een kerstbrunch of een culinair kerstdiner met sfeervolle live muziek! 

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Kerstavond en 1e kerstdag geopend vanaf 12.00 uur

Een onvergetelijk kerst viert u in de sfeervolle kerstambiance van de HFSLG. Op zowel 24 december als op 25 december serveren wij in de middag een feestelijk vier- of zesgangen kerstmenu. Uiteraard kunt u de kerstlunch compleet maken met een bijpassend wijnarrangement.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist) 

De Landgoederij

1e kerstdag geopend vanaf 10.00 uur

Op 1e kerstdag opent De Landgoederij haar deuren voor een feestelijke kerstbrunchbuffet. De Landgoederij is prachtig versierd, de kaarsen branden en ook de kerstmuziek ontbreekt niet. Perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke kerstbrunch met de hele familie!

De Landgoederij is daarnaast ook het decor voor een geweldig eindejaarsevent of kerstdiner met collega’s of zakelijke partners. Een all-in arrangement of een event op maat? Ons team staat voor je klaar!

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3980 CB Bunnik

Restaurant Klein Zwitserland

1e kerstdag en 2e kerstdag geopend vanaf 11.00 uur

Geniet met het hele gezin van een heerlijk buffet tijdens de feestdagen! Er wordt een uitgebreide selectie van warme en koude gerechten geserveerd, exclusief dranken. Als kers(t) op de taart wordt het buffet afgesloten met verschillende desserts. Voor de kinderen is er een kinderkerstbuffet en zorgen we voor feestelijke kleurplaten.

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

Studio A12

Geopend op aanvraag

Geef een spectaculair kerstfeest, een kerstbal of een sensationele kerstborrel waar relaties of medewerkers nog lang over na zullen praten. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen voor een kerstevenement. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Van bedrijfsfeest, of zakelijk evenement zoals een productpresentatie tot een dinnershow of galadiner. Alles is mogelijk met en in Studio A12.

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

JEU De Boules Bar

1e en 2e kerstdag geopend

Ho ho ho eens even! Geen zin om de kerstdagen bij familie, je schoonmoeder of die Zweedse meubelgigant door te brengen?

Reserveer dan nu voor kerst bij JEU; gezellig met vrienden of familie de hele dag boules, bites, beers and beats! Vanaf 12.00 uur laat onze Christmas DJ de beste kersthitjes horen. 

Op oudejaarsdag of nieuwsjaarsdag nog geen plannen? Kom Olieboulen! 

JEU de boules bar
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

JEU de boules bar
Coehoornstraat 56
6811 LA Arnhem