Events

Het Spijkerbroekengala

Vrijdag 1 november 2019

Vrijdag 1 november 2019 is alweer de 6e editie van het Spijkerbroekengala, het enige gala waar je in je jeans naar toe kunt komen! Ruim 400 gasten bezoeken dit bijzondere gala die geheel in het teken staat van goede doelen voor kinderen. De afgelopen editie was een waanzinnig geslaagde avond met prachtige optredens, goed eten en  een record opbrengst van 145.000 euro. “Samen maken we het verschil!”

Studio A12
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

Brecheisen Business Boxing gala

Dinsdag 3 december 2019

Een sensationeel Boksgala voor managers en ondernemers uit de regio! Wekenlang gaan de deelnemers intensief op bokstraining om uiteindelijk op dinsdag 3 december het tegen elkaar in de boksring op te nemen. In 2019 komt dit spectaculaire boksevent terug!

Studio A12
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

De Utrechtse Kerstborrel

Vrijdag 6 december 2019

Vrijdag 6 december is Restaurant Zuiver het decor van de 9e editie van de Utrechtse Kerstborrel. Het feit dat de Utrechtse Kerstborrel voor de 9e maal wordt georganiseerd, geeft aan dat de organisatie hiermee inspeelt op een duidelijke behoefte van Utrechtse ondernemers en zakenmensen aan een hoogwaardige netwerkbijeenkomst in de drukke decembermaand.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

De Tuinborrel

Donderdag 21 mei 2020 (datum o.v.b.)

Donderdag 23 mei zal in de tuin van HFSLG in Bosch en Duin de vierde editie van ‘de Tuinborrel’ plaatsvinden; hét exclusieve netwerkevent van de regio Zeist dat enkel toegankelijk is voor genodigden. 

Bedrijven uit de regio worden als partner betrokken bij de Tuinborrel. Gasten uit het bedrijfsleven, de politiek en maatschappelijke organisaties komen bijeen om met elkaar te netwerken. Uiteraard onder het genot van heerlijke wijnen en verfijnde gerechten uit de keuken van het restaurant van HFSLG, onder leiding van chef Bjorn Stukje.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist)

Rally de Grande Dame

Zondag 24 mei 2020 (datum o.v.b.)

Een echte vrouwenrally, powered by de HFSLG (Hoefslag). Een bijzondere, gezellige dag die zich kenmerkt door prachtige nieuwe classy auto’s en karakteristieke oldtimers, een afwisselende rallyroute met spannende spelelementen en verrassende tussenstops.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist)

De Utrechtse Haringparty

Donderdag 11 juni 2020 (datum o.v.b.)

Genodigden zijn op donderdag 13 juni 2019 vanaf 15.30 uur van harte welkom in Restaurant Zuiver voor deze traditionele en exclusieve business-to-business party. De Utrechtse Haringparty, die slechts toegankelijk is voor gasten met een exclusieve uitnodiging, is het netwerkevenement van de regio Utrecht om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van de allerbeste Hollandse nieuwe haring, hoogstaande culinaire hapjes en verkoelende drankjes.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Wijn aan de Rijn

Donderdag 5 september 2019

‘Wijn aan de Rijn’ is hét netwerkevenement van de Kromme Rijnstreek. Ondernemers ontmoeten elkaar om te netwerken, uiteraard onder het genot van een goed glas wijn en verschillende hapjes en streekproducten.
Dit evenement, dat uitsluitend exclusief op uitnodiging bezocht kan worden, vindt donderdag 4 september 2020 voor de zevende maal plaats in de kasteeltuin van Kasteel Cammingha (bij De Landgoederij), in Bunnik.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik