Events

Het Spijkerbroekengala

Vrijdag 30 oktober 2020 (datum o.v.b.)

Vrijdag 30 oktober 2020 is alweer de 7e editie van het Spijkerbroekengala, het enige gala waar je in je jeans naar toe kunt komen! Ruim 400 gasten bezoeken dit bijzondere gala die geheel in het teken staat van goede doelen voor kinderen. De afgelopen editie was een waanzinnig geslaagde avond met prachtige optredens, goed eten en  een record opbrengst van 172.500 euro. “Samen maken we het verschil!”

Studio A12
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

Brecheisen Business Boxing gala

Datum onbekend

Een sensationeel Boksgala voor managers en ondernemers uit de regio! Wekenlang gaan de deelnemers intensief op bokstraining om uiteindelijk tijdens het gala het tegen elkaar in de boksring op te nemen. In 2021 komt dit spectaculaire boksevent terug!

Studio A12
Schoudermantel 52
3980 CB Bunnik

De Utrechtse Kerstborrel

Vrijdag 10 december 2020 (datum o.v.b.)

Vrijdag 10 december is Restaurant Zuiver het decor van de 10e editie van de Utrechtse Kerstborrel. Het feit dat de Utrechtse Kerstborrel voor de 10e maal wordt georganiseerd, geeft aan dat de organisatie hiermee inspeelt op een duidelijke behoefte van Utrechtse ondernemers en zakenmensen aan een hoogwaardige netwerkbijeenkomst in de drukke decembermaand.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Rally de Grande Dame

Datum nog niet bekend

Een echte vrouwenrally, powered by de HFSLG (Hoefslag). Een bijzondere, gezellige dag die zich kenmerkt door prachtige nieuwe classy auto’s en karakteristieke oldtimers, een afwisselende rallyroute met spannende spelelementen en verrassende tussenstops.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist)

De Utrechtse Haringparty

Donderdag 10 juni 2021 (datum o.v.b.)

Genodigden zijn op donderdag 10 juni 2021 van harte welkom in Restaurant Zuiver voor deze traditionele en exclusieve business-to-business party. De Utrechtse Haringparty, die slechts toegankelijk is voor gasten met een exclusieve uitnodiging, is het netwerkevenement van de regio Utrecht om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van de allerbeste Hollandse nieuwe haring, hoogstaande culinaire hapjes en verkoelende drankjes.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Wijn aan de Rijn

Donderdag 2 september 2021 (datum o.v.b.)

‘Wijn aan de Rijn’ is hét netwerkevenement van de Kromme Rijnstreek. Ondernemers ontmoeten elkaar om te netwerken, uiteraard onder het genot van een goed glas wijn en verschillende hapjes en streekproducten.
Dit evenement, dat uitsluitend exclusief op uitnodiging bezocht kan worden, vindt donderdag 2 september 2021 voor de achtste maal plaats in de kasteeltuin van Kasteel Cammingha (bij De Landgoederij), in Bunnik.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Bekijk onze maatregelen