Eerste 1,5 meter-bruiloft bij De Landgoederij

Wat leek het alweer lang geleden, de laatste bruiloft die het team van De Landgoederij mocht verzorgen. Het seizoen had vanaf begin april los moeten barsten. Wát een mooi en druk seizoen zou het worden. Toen was daar corona. Veel bruidsparen hebben hun bruiloft moeten verplaatsen en dromen vielen in duigen. Toch bleven wij positief en gelukkig vele bruidsparen met ons. Afgelopen weekend was het tijd voor de eerste 1,5 meter-bruiloft!

Natuurlijk, dingen gaan anders dan in eerste instantie gepland. Je wilt iedereen zo dicht mogelijk om je heen en de dag afsluiten met een knalfeest. Het uitnodigen van ‘maar’ 30 gasten voelt voor velen dan toch wat onwennig. Want wie wil je er dan echt bij hebben? Deze, en vele andere vragen, speelden de afgelopen weken.

Een veel gehoorde vraag was dan ook: ‘Hoe gaan jullie dat dan doen?’. Een vraag waar wij veel over hebben nagedacht. Plannen werden gemaakt, aangepast, getest en nog een keer aangepast. Resultaat: een persoonlijk plan per bruidspaar en volle focus op wat wel kan, met wat leuke extra’s.

Want geloof ons, er kan veel! Als bruidspaar kunnen jullie gewoon entree maken bij de gasten. Voor de ceremonie en het diner worden er plattegronden gemaakt op basis van de gastenlijst en uiteraard proberen wij het er zo normaal mogelijk uit te laten zien. De toost en taart ontbreken natuurlijk niet op jullie dag. Een glas bubbels en de taart worden door de gasten zelf gepakt vanuit de speciaal aangeklede fietskar. Even anders, maar niet minder leuk.

Na de borrel staan de tafels prachtig gedekt voor jullie klaar. Afhankelijk van jullie keuze serveren wij de gerechten aan tafel of kunnen de gasten hun bordje op laten scheppen bij het buffet. Genoten van het dessert? Dan is het daarna aan jullie. Natafelen, een pubquiz of afsluiten met jullie ‘openingsdans,’ het kan allemaal. Want het is jullie dag en die moet, ondanks alles, bijzonder worden!

Elina (sales): “Het belangrijkste is dat jullie én jullie gasten positief in deze dag staan. Bekijk het van de goede kant, jullie gaan trouwen en de mensen waar jullie van houden zijn erbij! Laat de 1,5 meter jullie niet in de weg staan. Voor alles is een oplossing, wees creatief!”

Nanieke (sales): “Een ongewone situatie waarbij juist zoveel ruimte is om ‘out of the box’ te denken. Samen bespreken wij jullie wensen, kijken wij naar de mogelijkheden en maken er zo de mooiste dag van jullie leven van!”

Benieuwd naar de precieze invulling van jullie dag?

Neem contact op voor meer informatie

Related Posts