Een vrolijk Pasen bij onze locaties

Fort bij Vechten

1e en 2e paasdag: vanaf 12.00 uur

Na het succes van vorig jaar, terug op het Fort bij Vechten: Fort&Food. Als het weer het toelaat gaan we dit foodfestival een aantal keer per jaar organiseren, maar het is eerst tijd voor de eerste editie van 2022: Fort&Food Paas-editie op zondag 17 en maandag 18 april!

Voor meer informatie kijk je op de site van Fort bij Vechten.

Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik

Brothers

Goede vrijdag (15 april): 21.30 - 03.00 uur

Zin in een fout feestje?  Brothers Goede Foute Vrijdag is het perfecte feestje om te dansen op die foute hitjes met een heerlijk biertje in de hand. Haal die konijnenoren maar vast uit de kast, blok 15 april met koeienletters in je agenda en kom naar Brothers Goede Foute Vrijdag! En vergeet niet: niets, maar dan ook echt NIETS is te gek tijdens Goede Foute Vrijdag. 

Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Bistro Belle

1e en 2e paasdag: geopend vanaf 11.00 uur

Een gezellig Pasen met vrienden en familie vier je bij Bistro Belle in Oud-Zuilen! Heerlijk genieten in het sfeervolle restaurant van een feestelijke voorjaarsbrunch of’s avonds onbeperkt genieten.

Sluit de dag af met een heerlijke wandeling langs de Vecht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE, Oud Zuilen 

 

Down Under

1e en 2e paasdag: geopend vanaf 12.00 uur

Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under! Geniet met het hele gezin op 1e of 2e paasdag van een heerlijke verzorgde paasbrunch op een toplocatie aan het water.

Ons restaurant is beide dagen geopend voor à la carte diner. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein 

Restaurant Zuiver

1e en 2e paasdag: geopend, ontvangst vanaf 10.45

Geniet op 1e en 2e paasdag van een feestelijk paasbrunch bij Restaurant Zuiver in Utrecht Leidsche Rijn of Leusden (bij Amersfoort). Uiteraard mogen de kinderen eieren zoeken of kunnen zij rustig video’s kijken in onze eigen ‘bioscoop’.

Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver Utrecht
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

1e paasdag: ontvangst vanaf 12.00

Ook bij HFSLG wordt er extra aandacht geschonken aan Pasen. Proef het seizoen! Geniet op eerste paasdag met familie en vrienden van een heerlijk verzorgde paasbrunch, met een prachtig uitzicht over de tuin.

Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van HFSLG.

HFSLG (de Hoefslag)
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin (Zeist)

 

De Landgoederij

1e paasdag: geopend vanaf 10.30 uur

Speciaal voor Pasen opent De Landgoederij op 1e paasdag haar deuren voor een paasbrunch voor het hele gezin. Je wordt vanaf 10.30 uur ontvangen met een feestelijke amuse waarna om 11.00 uur het voorjaarsbuffet wordt geopend.

Samen genieten van een uitgebreid buffet voorjaarsgerechten van onze chef Henri en zijn team. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van De Landgoederij.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3980 CB Bunnik

Klein Zwitserland

1e paasdag: brunch vanaf 11.30 uur en 2e paasdag regulier geopend

Met Pasen pakt Klein Zwitserland uit! Verzamel de hele familie en kom gezellig brunchen. Leuk om te weten: vanuit Klein Zwitserland loop je zo de bossen in van de Utrechtse Heuvelrug dus ga vooral even uitbuiken tijdens een boswandeling. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van Klein Zwitserland.

Restaurant Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

JEU De Boules Bar

1e paasdag regulier geopend

Ook bij JEU de boules bar wordt er gedacht aan Pasen,  kom op 1e paasdag dan langs om te boulen. Zo kan je even de heupen en armen losgooien na de paasbrunch bij je (schoon)familie.

Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van JEU de boules bar.

JEU de boules bar Utrecht
Paardenveld 3
3511 RD Utrecht

JEU de boules bar Arnhem
Coehoornstraat 56
6811 LA Arnhem