Down Under 5e en The Basket 14e in Terras Top 100

Maandagavond 2 juli 2018 werden bij Brasserie Staverden in Staverden (Ermelo), dat vorig jaar de verkiezing van Misset Horeca won, de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt. Na een middag vol spanning viel iets na 18:00 uur het verlossende woord: Down Under is 5e geworden en The Basket Amsterdam 14e! Een uitzonderlijk knappe prestatie voor beide zaken waar wij ontzettend trots op zijn!

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Nadat de afgelopen maanden ‘mystery guests’ honderden bedrijven in Nederland hadden bezocht, met als doel het beste terras van Nederland aan te wijzen.

De jury over Down Under:

De mystery visitors, de vakjury en de hoofdjury spreken lovend over de veelzijdigheid locatie; het ruime terras, het restaurant, strand, alle sportieve activiteiten en dat in combinatie met een ontzettend hoog niveau. ‘Op het terras wordt horeca bedreven van eredivisie-niveau,’ aldus de jury.

De jury over The Basket Amsterdam:

‘Deze zaak heeft het goed voor elkaar’, aldus het jurylid. “De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en houden alles goed in de gaten. De verwachtingen waren niet zo hoog omdat The Basket op universiteitsterrein de VU Campus ligt, maar deze zijn ruimschoots overtroffen. Het zit echt goed in elkaar!”

Bedrijfsleiders Paul Gootjes en Paul van Bokhorst zijn ontzettend trots op deze mooie uitslag. Van Bokhorst licht toe: “Na de 87e plaats van afgelopen jaar was het weer een hele uitdaging om ook dit jaar in de Terras Top 100 terecht te komen. Laat staan om op de 14e plaats te eindigen. We hebben hier met het hele team ontzettend hard voor gewerkt. Naast deze mooie eindnotering is het geweldig om óók als beste van Amsterdam en provincie Noord-Holland uitgeroepen te worden.”

Ook Paul Gootjes spreekt mooie woorden uit: “Het is al een hele prestatie om in de Terras Top 100 te komen, laat staan om op de 5e plaats te eindigen. Alles moet kloppen op het terras; naast het prachtige uitzicht op de watersporters op de Laagravense plas moet de service, gastvrijheid, aanbod en kwaliteit goed zijn en dat zie je aan het eindresultaat! We hebben hier met het hele team ontzettend hard voor gewerkt. Hier mogen we heel trots op zijn! Zeker als je te horen krijgt dat wij het beste terras van de provincie Utrecht hebben!”

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca, de volledige ranglijst kan worden nagelezen op www.missethoreca.nl.

Related Posts