De terrassen van onze locaties

Onze locaties zijn weer geopend en daarmee onze terrassen ook! We hebben voor je op een rijtje gezet waar je de komende zomer terecht kan voor een heerlijke lunch, verkoelend drankje of een uitgebreid diner in het zonnetje!

 

Voor alle locaties geldt dat een reservering gemaakt kan worden voor het restaurant, hierbij wordt er zowel binnen als buiten een tafel vrijgehouden zodat je bij aankomst de keuze hebt voor een plek binnen of op het terras. Alle overige plekken op het terras zijn beschikbaar voor vrije inloop, dus kom gezellig langs en vraag naar de mogelijkheden! Overal worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Meer informatie hierover vind je in de veelgestelde vragen.

Bekijk hieronder het overzicht van alle BHG locaties met een terras.

Bistro Belle

Maandag t/m vrijdag 11.30 tot 22.00 uur. Zaterdag & zondag 10.00 tot 22.00 uur.

Bistro Belle is gelegen op de prachtige locatie langs de Utrechtse Vecht. Vanaf het terras heb je een uitzicht over slot Zuilen en de voorbijvarende bootjes.

Wil je langskomen? Reserveer een tafeltje voor het restaurant (hierbij heb je ook de optie om buiten te zitten met mooi weer) of loop gezellig langs. Kijk voor meer informatie en reserveren op de site van Bistro Belle.

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud Zuilen 

Down Under

Maandag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur.

Met een afmeting van een voetbalveld vind je het grootste terras van Utrecht bij Down Under in Nieuwegein. Zowel vanuit het restaurant, als op het normale terras en op het zeer ruime terras op het grasveld heb je een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas en de fanatieke watersporters.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot reserveren op de site van Down Under.

Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Restaurant Zuiver Amersfoort

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

De nieuwste locatie van Restaurant Zuiver is gelegen in de bosrijke omgeving van Amersfoort. Op een zonnige dag kun je op hun grote terras lekker uitrusten na een flinke boswandeling of drink je een kopje koffie tijdens je fietstocht.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot reserveren op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver Amersfoort
Vlooswijkseweg 1
3832 RG Leusden

HFSLG

Dinsdag t/m vrijdag van 11.30 tot 22.00 uur. Zaterdag & zondag van 16.00 tot 22.00 uur.

De terrassen en de parkachtige tuin van HFSLG zijn uniek in de omgeving van Zeist. Dichtbij de stad en de snelweg waan je je in een groene oase van rust tijdens een lunch, diner of vergaderbreak. Een geweldige locatie om er echt even uit te zijn en te genieten van het heerlijke eten.

Bekijk alle informatie en de mogelijkheid tot reserveren op de site van HFSLG.

HFSLG
Vossenlaan 28
3735 KN Bosch en Duin

Klein Zwitserland

Maandag t/m zondag 10.00 tot 20.30 uur.

In de bossen van Driebergen ligt Klein Zwitserland, het restaurant dat al sinds 1967 bekend staat om haar heerlijke pannenkoeken! Voor alle kleine én grote pannenkoekenliefhebbers is er genoeg plek op het terras van Klein Zwitserland en is er in de speeltuin veel te beleven. Een heerlijke locatie voor een lekkere pannenkoek tijdens je dagje uit in eigen land!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op de site van Klein Zwitserland.

Klein Zwitserland
Traaij 295
3971GM Driebergen-Rijsenburg

Restaurant Zuiver Utrecht

Maaandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur.

‘Het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn’, zo stond dit Utrechtse restaurant bekend sinds haar opening in 2009. Op zowel het voor- als achterterras is er voldoende ruimte en geniet u van het zonnetje en de kookkunsten van de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Richard Boys.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op de site van Restaurant Zuiver.

Restaurant Zuiver Utrecht
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Bekijk onze maatregelen