Binnenkort iets te vieren?

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie of collega’s op een leuke manier wil vieren. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Onze locaties zijn het perfecte decors voor een heerlijk diner of borrel in een prachtige ambiance voor zowel kleine als grote groepen.

Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten, nu je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Onze meeste locaties hebben afgesloten ruimtes waar (privé) gezelschappen gezellig in een aparte ruimte en op gepaste afstand samen kunnen komen. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de Covid-19 maatregelen, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten.

Dus heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Bekijk dan eens onze mogelijkheden of neem gerust contact met onze salescollega’s op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben alle belangrijke vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Related Posts