22 maart: sportwagens spotten

Update: in verband met de aangekondigde maatregelen van het RIVM zal de Streetgasm voorjaarsrit helaas niet door kunnen gaan.

De StreetGasm voorjaarsrit 2020 gaat op zondag 22 maart langs De Landgoederij en Down Under. De 75 mooiste auto’s en snelste sportwagens leggen in de omgeving een parcours van 250 km af. De lunch wordt verzorgd door De Landgoederij en bij Down Under wordt de dag afgesloten Zorg dat je erbij bent!

StreetGasm is een exclusieve autorally waar je alleen als lid aan met een hele snelle auto met voldoende pk’s aan kan deelnemen. Het is geen race naar de finish maar wel de meest peperdure parade aan pk’s. Snelle auto’s en een geweldige sfeer; dat is wat je bij StreetGasm kunt verwachten.

Op zondag 22 maart rijden 75 prachtige bolides door het Utrechtse landschap. De start vind plaats bij Van Poelgeest BMW, waarna de deelnemers rond 14.00 uur arriveren bij De Landgoederij in Bunnik. Na een smakelijke lunch wordt de route vervolgd over kleine weggetjes, langs mooie kastelen, over dijkjes en door de knusse dorpjes van de provincie. Rond 17.00 uur arriveren de supersnelle bolides als afsluiting bij Down Under.

Ben jij ook zo’n autofanaat en wil jij ook wel eens 75 supersnelle sportwagens van dichtbij bekijken? Zorg dan dat je op 22 maart in de buurt van Bunnik en Nieuwegein bent en vergeet je camera niet! Down Under is 22 maart geopend voor lunch, borrel en diner. Op deze locatie met uitzicht over het water kun je heerlijk genieten. Mis het niet!

Related Posts