Natte en modderige 11e editie Down Under Obstacle Run

Zondag 6 oktober stonden 1.500 mensen weer te springen om van start te gaan tijdens de elfde editie van de Down Under Obstacle Run.  Met elkaar trotseerden zij diverse hindernissen op het uitdagende terrein, waaronder het herfstige weer, water, modder en kou.

Een van nature, uitdagend terrein aangevuld met bijna 40 hindernissen stond klaar voor alle deelnemers. Van modderwater waar doorheen moet worden geworsteld tot houten stellages waar de lopers overheen moesten; de renners werden zowel mentaal als fysiek op de proef gesteld. De deelnemers hadden de keuze uit een parcours van 6, 9 of 12 km. Voor de kinderen was er een kortere versie van 3 km. Naast de uitdaging was het vooral leuk; verplicht vies worden.

In het voorjaar, op zondag 17 mei 2020 wordt alweer de volgende editie georganiseerd. Fanatiekelingen kunnen zich tot 1-1-2020 aanmelden tegen het “early-bird” tarief. Daarna gaat de reguliere ticketverkoop in. Voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar is er (onder begeleiding) ook weer de Kids Run van 3 km.

Inschrijven kan via www.downunderrun.nl. Hier vind je ook alle informatie over het inschrijfgeld, tips om je voor te bereiden, de foto’s van de afgelopen editie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BHG!

Bekijk onze maatregelen